PEDAL ÇEVİR, SAĞLIKLI YAŞA

01.10.2018 - 16:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1786+ kez okundu.
 

PEDAL ÇEVİR, SAĞLIKLI YAŞA

AK Parti Adana Gençlik Kolları 'Sağlıklı ve Spor Dolu Bir Yaşama Pedal Çevir' etkinliği düzenledi. İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt'un öncülük yaptığı, bisiklet sporunun sevdirilmesi ve kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen etkinliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Milletvekili Tamer Dağlı, İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, gençlik teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik öncesi konuşan Sarıeroğlu: "Hepimiz şehir hayatı içerisinde gerçekten hareketsiz kalıyoruz. AK Parti teşkilatı olarak sahada çok yoğun bir tempoda çalışsak da sporun mutlaka hayatımızda olması gerekiyor." dedi. Pazar sabahı Dilberler Sekisi'nden pedal çevirmeye başlayan katılımcılar Adana caddelerini turladıktan sonra Gazipaşa Bulvarı'nda parkuru tamamladı. Finalde katılımcılara muzlu süt ikram edilen etkiliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.    

AK Parti Adana Gençlik Kolları 'Sağlıklı ve Spor Dolu Bir Yaşama Pedal Çevir' etkinliği düzenledi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt'un öncülük yaptığı, bisiklet sporunun sevdirilmesi ve kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen etkinliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Milletvekili Tamer Dağlı, İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, gençlik teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik öncesi konuşan Sarıeroğlu: "Hepimiz şehir hayatı içerisinde gerçekten hareketsiz kalıyoruz. AK Parti teşkilatı olarak sahada çok yoğun bir tempoda çalışsak da sporun mutlaka hayatımızda olması gerekiyor." dedi.

Pazar sabahı Dilberler Sekisi'nden pedal çevirmeye başlayan katılımcılar Adana caddelerini turladıktan sonra Gazipaşa Bulvarı'nda parkuru tamamladı. Finalde katılımcılara muzlu süt ikram edilen etkiliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.