Pehlivan: Play-Off’a emin adımlarla ilerliyoruz

SPOR 21.01.2020 - 14:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1203+ kez okundu.
 

Pehlivan: Play-Off’a emin adımlarla ilerliyoruz

  Deplasmanlı Erkekler Voleybol 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Malatya Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 yenerek önemli .bir galibiyetin altına imza attı. 2.YARIDA KAYBETMEDİLER Ligin ikinci yarısına süper bir başlangıç yaptıklarını belirten Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı Teknik Sorumlusu Serdar Pehlivan, “ İlk maçımızda K.Maraş Atıcı Gençlikspor’u 3-0, ikinci hafta deplasmanda İslahiye Anadolu Lisesi’ni 3-1, 3.hafta da ise Malatya temsilcisi Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 yenerek grupta 3.sırada bulunmaktayız. Hafta sonu deplasmanda Osmaniye İstiklal Ortaokulu’na konuk olacağız. Hazırlıklarımız iyi geçiyor. Herşey yolunda.Kazanıp play-off’a bir adım daha yaklaşmak düşüncesindeyiz” dedi. BASKETBOLCULAR NAMAĞLUP YOLA DEVAM Bu arada, Seyhan Belediyespor Büyük Erkek Basketbol takımı ise kazanmaya devam ediyor. Mavi-Beyazlılar, 6.hafta müsabakasında Elit Spor Kulübü’nü 128-30 kazanarak namağlup ünvanını korudu. Antrenör Azizcan Ekici, “ Birlik ve beraberliğimiz mükemmel. İyi çalışıyoruz. Geride kalan haftalarda elde edilen neticelerden dolayı sporcularımı kutluyorum. Hedefimize ulaşarak beklentileri boşa çıkartmayacağımız kanısındayım” şeklinde konuştu.  

 

Deplasmanlı Erkekler Voleybol 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Malatya Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 yenerek önemli .bir galibiyetin altına imza attı.

2.YARIDA KAYBETMEDİLER

Ligin ikinci yarısına süper bir başlangıç yaptıklarını belirten Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı Teknik Sorumlusu Serdar Pehlivan, “ İlk maçımızda K.Maraş Atıcı Gençlikspor’u 3-0, ikinci hafta deplasmanda İslahiye Anadolu Lisesi’ni 3-1, 3.hafta da ise Malatya temsilcisi Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 yenerek grupta 3.sırada bulunmaktayız. Hafta sonu deplasmanda Osmaniye İstiklal Ortaokulu’na konuk olacağız. Hazırlıklarımız iyi geçiyor. Herşey yolunda.Kazanıp play-off’a bir adım daha yaklaşmak düşüncesindeyiz” dedi.

BASKETBOLCULAR NAMAĞLUP YOLA DEVAM

Bu arada, Seyhan Belediyespor Büyük Erkek Basketbol takımı ise kazanmaya devam ediyor. Mavi-Beyazlılar, 6.hafta müsabakasında Elit Spor Kulübü’nü 128-30 kazanarak namağlup ünvanını korudu. Antrenör Azizcan Ekici, “ Birlik ve beraberliğimiz mükemmel. İyi çalışıyoruz. Geride kalan haftalarda elde edilen neticelerden dolayı sporcularımı kutluyorum. Hedefimize ulaşarak beklentileri boşa çıkartmayacağımız kanısındayım” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.