PEŞİNEN “EVET” DEMEYİZ!

GÜNDEM 13.08.2020 - 16:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2317+ kez okundu.
 

PEŞİNEN “EVET” DEMEYİZ!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 75 milyon liralık yeni borçlanma yetkisi için konuştu:
     Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Büyükşehir Belediye Meclisi’nden istediği 75 milyon lira tutarındaki borçlanma yetkisi için, “Peşinen evet diyemeyiz, inceleyeceğiz” dedi. Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli, MHP Adana İl Başkanı Avcı’yı ziyaret ederek bir süre görüştü. Avcı, burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Avcı, Zeydan Karalar’ın meclisten istediği borçlanma yetkisiyle ilgili, “Borçlanmayla ilgili şimdiden söyleyecek bir şey yok. Zaten komisyona havale edilmiş. Komisyonda değerlendirilir. Cumhur İttifakı olarak bütün meclis üyeleri ve AK Parti il başkanıyla birlikte konuşulur. Belediye başkanı bu borçlanmayı ne için istiyor. Şimdilik, peşinen ‘evet vereceğiz’ de ‘vermeyeceğiz’ de diyemem, doğru olmaz. İnceleyeceğiz, ondan sonra karar vereceğiz.” diye konuştu. Avcı, millet için yapılan her icraatın önemine işaret ederek, “Kim halkı aldatmak istiyorsa kendini aldatır” dedi. Avcı, Başkan Karalar’ın şehrin her tarafına astırdığı “Gelen 66-Giden 93” gelir gider tablosu için ise, “Bu ülkede, belki de Dünyada borçsuz insan yoktur ama sürekli bir gayretle hayatını sürdürmeye çalışır. Ülkemizde de borçsuz belediye yok gibidir ama hepsi bir şeyler üretir ve üretmek zorundadır. Dolayısıyla bahane yerine hizmet üretmek lazım. Halkın beklediği tek şey hizmettir. Senin borcun ve alacağınla halk uğraşmaz. Bir bakıma biz de halkız ve hizmet bekliyoruz. Yapılacak hizmet herkese tüm Adanalılara olacaktır” ifadelerini kullandı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongre süreciyle de ilgili bilgi veren Bünyamin Avcı, ilçe kongrelerinin 22 Ağustos’ta başlayıp 5 Eylül’de tamamlanacağını bildirdi. Avcı, “Tüm Türkiye genelinde ilçe kongreleri bittikten sonra il kongreleri başlayacak. İl kongreleriyle ilgili şu an için net bir şey söylemek mümkün değil ancak Ekim ayında başlayıp devam eden günlerde bitecektir diye düşünüyoruz” dedi.
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 75 milyon liralık yeni borçlanma yetkisi için konuştu:

 

 

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Büyükşehir Belediye Meclisi’nden istediği 75 milyon lira tutarındaki borçlanma yetkisi için, “Peşinen evet diyemeyiz, inceleyeceğiz” dedi.

Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli, MHP Adana İl Başkanı Avcı’yı ziyaret ederek bir süre görüştü. Avcı, burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Avcı, Zeydan Karalar’ın meclisten istediği borçlanma yetkisiyle ilgili, “Borçlanmayla ilgili şimdiden söyleyecek bir şey yok. Zaten komisyona havale edilmiş. Komisyonda değerlendirilir. Cumhur İttifakı olarak bütün meclis üyeleri ve AK Parti il başkanıyla birlikte konuşulur. Belediye başkanı bu borçlanmayı ne için istiyor. Şimdilik, peşinen ‘evet vereceğiz’ de ‘vermeyeceğiz’ de diyemem, doğru olmaz. İnceleyeceğiz, ondan sonra karar vereceğiz.” diye konuştu.

Avcı, millet için yapılan her icraatın önemine işaret ederek, “Kim halkı aldatmak istiyorsa kendini aldatır” dedi. Avcı, Başkan Karalar’ın şehrin her tarafına astırdığı “Gelen 66-Giden 93” gelir gider tablosu için ise, “Bu ülkede, belki de Dünyada borçsuz insan yoktur ama sürekli bir gayretle hayatını sürdürmeye çalışır. Ülkemizde de borçsuz belediye yok gibidir ama hepsi bir şeyler üretir ve üretmek zorundadır. Dolayısıyla bahane yerine hizmet üretmek lazım. Halkın beklediği tek şey hizmettir. Senin borcun ve alacağınla halk uğraşmaz. Bir bakıma biz de halkız ve hizmet bekliyoruz. Yapılacak hizmet herkese tüm Adanalılara olacaktır” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongre süreciyle de ilgili bilgi veren Bünyamin Avcı, ilçe kongrelerinin 22 Ağustos’ta başlayıp 5 Eylül’de tamamlanacağını bildirdi. Avcı, “Tüm Türkiye genelinde ilçe kongreleri bittikten sonra il kongreleri başlayacak. İl kongreleriyle ilgili şu an için net bir şey söylemek mümkün değil ancak Ekim ayında başlayıp devam eden günlerde bitecektir diye düşünüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.