POLİS OKULU ÖĞRENCİLERİ KIZILAY’A KAN VERDİ

GÜNDEM 16.04.2021 - 15:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2219+ kez okundu.
 

POLİS OKULU ÖĞRENCİLERİ KIZILAY’A KAN VERDİ

  Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Kızılay’a kan bağışında bulunarak, iyilik kervanına katıldılar.   Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, kan bağışında bulunan öğrencileri tek tek kutlayıp, kan vermenin önemine vurgu yaptı. Muhtarından polisine, ve mahalle halkına kadar toplumun tüm kesimlerinin Kızılay’a bağış konusunda son derece duyarlı olduğunu belirten Saygılı, “Bu duyarlılık sayesinde kan stoklarımızı sürekli dolu tutabiliyoruz” dedi.   Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Naim Cengiz’i Kızılay dostu olarak her zaman yanlarında gördüklerini belirten Ramazan Saygılı, “Düzenli kan bağışında bulunmakla kalmayıp öğrencilerini bu konuda teşvik de eden değerli müdürümüzü yürektin kutluyorum” diyerek, Madalya takdim etti.   Okul Müdürü Naim Cengiz ise, Kızılay’a destek olmayı önemli bir sorumluluk ve vatandaşlık görevi olarak gördüklerini, bunları öğrencilerine de anlattıklarını belirterek, “İyilik yapmak dünyanın en güzel duygusu. Bize bu imkanı sunan Kızılay’ımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Kızılay’a kan bağışında bulunarak, iyilik kervanına katıldılar.

 

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, kan bağışında bulunan öğrencileri tek tek kutlayıp, kan vermenin önemine vurgu yaptı. Muhtarından polisine, ve mahalle halkına kadar toplumun tüm kesimlerinin Kızılay’a bağış konusunda son derece duyarlı olduğunu belirten Saygılı, “Bu duyarlılık sayesinde kan stoklarımızı sürekli dolu tutabiliyoruz” dedi.

 

Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Naim Cengiz’i Kızılay dostu olarak her zaman yanlarında gördüklerini belirten Ramazan Saygılı, “Düzenli kan bağışında bulunmakla kalmayıp öğrencilerini bu konuda teşvik de eden değerli müdürümüzü yürektin kutluyorum” diyerek, Madalya takdim etti.

 

Okul Müdürü Naim Cengiz ise, Kızılay’a destek olmayı önemli bir sorumluluk ve vatandaşlık görevi olarak gördüklerini, bunları öğrencilerine de anlattıklarını belirterek, “İyilik yapmak dünyanın en güzel duygusu. Bize bu imkanı sunan Kızılay’ımıza teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.