“PORTAKAL ÇİÇEĞİ” İÇİN OTELLERDE YER KALMADI

GÜNDEM 18.03.2019 - 18:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2744+ kez okundu.
 

“PORTAKAL ÇİÇEĞİ” İÇİN OTELLERDE YER KALMADI

  Bu yıl 7.’si 3-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Nisan'da Adana'da – Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı” Adana ekonomisine de ciddi anlamda katkı sağlıyor. Şehirde 7 bin kişilik kapasiteyi bulan otellerde karnavalın olduğu tarihlerde yatacak yer bulamazsınız. EKONOMİYE CANLILIK GETİRDİ Seyhan Oteli Genel Müdürü Tacim Büyüktaş, karnaval için şehirdeki otellerde yer kalmadığını belirterek, müşterileri Mersin’e yönlendirdiklerini söyledi. 2013 yılında başlayan festivalin o tarihten bu yana Adana ile birlikte çevre il ve ilçelerdeki kentlerin ekonomisini de canlandırdığına dikkat çeken Büyüktaş, “Şu an Tarsus’taki otellerde yer kalmadı, Mersin’de ise yüzde 90 doluluk oranına ulaşıldı” diye konuştu. FİKİR SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ Büyüktaş, şöyle dedi: “Bu festival Adana’da çok başarılı oldu. Organizyonun fikir sahiplerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Böyle bir festival, normal şartlarda 10 yıl sonra böyle bir seviyeye gelebilirdi ama çok kısa bir sürede başarı yakaladı. Mersin’deki otelci arkadaşlar bile festivalin çok güzel oturduğunu söylüyor. Biz de bundan son derece memnunuz. Adana’daki ekonomiye ciddi manada katkısının yanı sıra tanıtıma da faydası var.”   ÜNLÜ İSİMLER DE KATILIYOR Portakal Çiçeği Karnavalı’na dünyanın dört bir yanından katılım oluyor, şehrin bütün sokaklarında, meydanlarında etkinlikler ve aktiviteler düzenleniyor. Dans, müzik, şiir, halk oyunları, tiyatro, sergi, konser gibi etkinliklerin yanı sıra yöresel değerlerin ön plana çıktığı folklorik tanıtımlar da yapılıyor. Karnavala iş, sanat,spor dünyasından birçok ismin katılıyor. 

 


Bu yıl 7.’si 3-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Nisan'da Adana'da – Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı” Adana ekonomisine de ciddi anlamda katkı sağlıyor. Şehirde 7 bin kişilik kapasiteyi bulan otellerde karnavalın olduğu tarihlerde yatacak yer bulamazsınız.

EKONOMİYE CANLILIK GETİRDİ

Seyhan Oteli Genel Müdürü Tacim Büyüktaş, karnaval için şehirdeki otellerde yer kalmadığını belirterek, müşterileri Mersin’e yönlendirdiklerini söyledi. 2013 yılında başlayan festivalin o tarihten bu yana Adana ile birlikte çevre il ve ilçelerdeki kentlerin ekonomisini de canlandırdığına dikkat çeken Büyüktaş, “Şu an Tarsus’taki otellerde yer kalmadı, Mersin’de ise yüzde 90 doluluk oranına ulaşıldı” diye konuştu.

FİKİR SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Büyüktaş, şöyle dedi: “Bu festival Adana’da çok başarılı oldu. Organizyonun fikir sahiplerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Böyle bir festival, normal şartlarda 10 yıl sonra böyle bir seviyeye gelebilirdi ama çok kısa bir sürede başarı yakaladı. Mersin’deki otelci arkadaşlar bile festivalin çok güzel oturduğunu söylüyor. Biz de bundan son derece memnunuz. Adana’daki ekonomiye ciddi manada katkısının yanı sıra tanıtıma da faydası var.”

 

ÜNLÜ İSİMLER DE KATILIYOR

Portakal Çiçeği Karnavalı’na dünyanın dört bir yanından katılım oluyor, şehrin bütün sokaklarında, meydanlarında etkinlikler ve aktiviteler düzenleniyor. Dans, müzik, şiir, halk oyunları, tiyatro, sergi, konser gibi etkinliklerin yanı sıra yöresel değerlerin ön plana çıktığı folklorik tanıtımlar da yapılıyor. Karnavala iş, sanat,spor dünyasından birçok ismin katılıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.