Pozantıspor’da keyifler ‘Çay’ tadında

SPOR 18.10.2018 - 17:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2019+ kez okundu.
 

Pozantıspor’da keyifler ‘Çay’ tadında

  İlk iki maçı farklı kazanarak liderlik koltuğuna oturan Adana Süper Amatör Lig Takımlarımızdan Pozantı Gençlikspor’da keyifler yerinde.  Seyhan Belediyespor’u 6-0, Aladağ Gençlikspor’u da 3-0 yenerek averajla Ülkügücüspor’un önünde lider koltuğuna oturan Pozantıspor’da yüzler gülüyor. Pozantı Belediye Başkanı ve Pozantı Gençlikspor’un Onursal Başkanı Mustafa Çay’ın da büyük desteğini arkalarına alan futbolcular da azim ve özveriyle sahada ter döküyor. DAHA İYİ OLACAĞIĞZ Oyuncularının gayreti ile her geçen gün biraz daha iyi oynamaya başladıklarını söyleyen Pozantı Gençlikspor Teknik Direktörü Fehim Köroğlu, ilerisi için ümitli konuştu. Bütün maçlara kazanmak için çıkacaklarını da belirten Köroğlu, “İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bütün maçları kazanmak istiyoruz. Çocuklarımız iyi niyetli ve tempolu çalışıyor. Hepsi istekli. Hepsi gayret gösteriyor. Adana’nın, sayılı kalbur üstü futbolcuları bizde. Bunların yanında genç oyuncularımız da her gün biraz daha üstüne koyarak oynuyor. Bu da bize güven veriyor. Daha iyi olacağımıza inanıyorum. İlk 2 maçı kazanmamız tesadüf değil. Önümüzdeki maçlarda, çocukların daha anlamlı futbol oynayacağına inanıyorum. Bunun neticesinde de önümüzdeki maçları da kazanacağımızı düşünüyorum” dedi. İKİ OYUNCUMUZ SAKATLANDI 1 Nolu Ali Hoşfikirer Sahası’nda, son oynadıkları Aladağ Gençlikspor maçında çok kötü zeminde futbol oynadıklarını belirten Köroğlu, “Bu karşılaşmada iki oyuncumuz, Oktay ve Muhammed ayak bileklerinden sakatlandı. Çok uzun çim ve çamur içinde bir sahada oynadık. İlgililerin daha duyarlı olmasını istiyorum. Futbolcularımızın sağlığı tehlikeye giriyor” diyerek uyarılarda bulundu. Kulüp Başkanı Özgür Gören ve Yönetimine de teşekkür eden Teknik Direktör Fehim Köroğlu, “İsteklerimizin hepsini yapma gayreti içindeler. Yönetimle, uyum içinde çalışıyoruz. Onursal Başkanımız Mustafa Çay’a da teşekkür ederim. O bizim, baş aktörümüz. Büyük sorunlarımızı ortadan kaldırıyorlar” şeklinde konuştu.

 

İlk iki maçı farklı kazanarak liderlik koltuğuna oturan Adana Süper Amatör Lig Takımlarımızdan Pozantı Gençlikspor’da keyifler yerinde. 
Seyhan Belediyespor’u 6-0, Aladağ Gençlikspor’u da 3-0 yenerek averajla Ülkügücüspor’un önünde lider koltuğuna oturan Pozantıspor’da yüzler gülüyor.
Pozantı Belediye Başkanı ve Pozantı Gençlikspor’un Onursal Başkanı Mustafa Çay’ın da büyük desteğini arkalarına alan futbolcular da azim ve özveriyle sahada ter döküyor.
DAHA İYİ OLACAĞIĞZ
Oyuncularının gayreti ile her geçen gün biraz daha iyi oynamaya başladıklarını söyleyen Pozantı Gençlikspor Teknik Direktörü Fehim Köroğlu, ilerisi için ümitli konuştu. Bütün maçlara kazanmak için çıkacaklarını da belirten Köroğlu, “İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bütün maçları kazanmak istiyoruz. Çocuklarımız iyi niyetli ve tempolu çalışıyor. Hepsi istekli. Hepsi gayret gösteriyor. Adana’nın, sayılı kalbur üstü futbolcuları bizde. Bunların yanında genç oyuncularımız da her gün biraz daha üstüne koyarak oynuyor. Bu da bize güven veriyor. Daha iyi olacağımıza inanıyorum. İlk 2 maçı kazanmamız tesadüf değil. Önümüzdeki maçlarda, çocukların daha anlamlı futbol oynayacağına inanıyorum. Bunun neticesinde de önümüzdeki maçları da kazanacağımızı düşünüyorum” dedi.
İKİ OYUNCUMUZ SAKATLANDI
1 Nolu Ali Hoşfikirer Sahası’nda, son oynadıkları Aladağ Gençlikspor maçında çok kötü zeminde futbol oynadıklarını belirten Köroğlu, “Bu karşılaşmada iki oyuncumuz, Oktay ve Muhammed ayak bileklerinden sakatlandı. Çok uzun çim ve çamur içinde bir sahada oynadık. İlgililerin daha duyarlı olmasını istiyorum. Futbolcularımızın sağlığı tehlikeye giriyor” diyerek uyarılarda bulundu.
Kulüp Başkanı Özgür Gören ve Yönetimine de teşekkür eden Teknik Direktör Fehim Köroğlu, “İsteklerimizin hepsini yapma gayreti içindeler. Yönetimle, uyum içinde çalışıyoruz. Onursal Başkanımız Mustafa Çay’a da teşekkür ederim. O bizim, baş aktörümüz. Büyük sorunlarımızı ortadan kaldırıyorlar” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.