Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Kütahya’ya Geliyor

KÜLTÜR-SANAT 24.03.2018 - 11:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1671+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Kütahya’ya Geliyor

    Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Her ay düzenli olarak Cansu Canan moderatörlüğünde gerçekleştirilen  ‘Cansu Canan ile Buluşmalar’ programının bu ay çok önemli bir konuğu var.23 Mart Cuma günü saat 20.00’da Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte tarihi olayları kendine has üslubu ile anlatan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Kütahyalılar ile bir araya gelecek. Kütahya Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Cansu Canan ile Buluşmalar’ programı konuklarıyla büyük ilgi görüyor. Serkan Çağrı, İlber Ortaylı, İbrahim Sadri gibi isimleri ağırlayan Kütahya Belediyesi, bu ay Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil’i misafir edecek. Katıldığı Tv programları ve yazdığı kitaplarla tarihi derinlemesine yorumlayan Şimşirgil, Cansu Canan ile hoş bir sohbete imza atacak. Pazar gününün vazgeçilmezi çocuk tiyatrolarında bu hafta çocukların sevgilisi Arda ile Ceren sevimli arkadaşları Kedi Köpek ve Kaplumbağa ile interaktif bir oyun sahneleyecek. Keyifli dakikalar yaşatacak müzikal saat 13.00’da Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.  

 

 

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Her ay düzenli olarak Cansu Canan moderatörlüğünde gerçekleştirilen  ‘Cansu Canan ile Buluşmalar’ programının bu ay çok önemli bir konuğu var.23 Mart Cuma günü saat 20.00’da Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte tarihi olayları kendine has üslubu ile anlatan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Kütahyalılar ile bir araya gelecek.

Kütahya Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Cansu Canan ile Buluşmalar’ programı konuklarıyla büyük ilgi görüyor. Serkan Çağrı, İlber Ortaylı, İbrahim Sadri gibi isimleri ağırlayan Kütahya Belediyesi, bu ay Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil’i misafir edecek. Katıldığı Tv programları ve yazdığı kitaplarla tarihi derinlemesine yorumlayan Şimşirgil, Cansu Canan ile hoş bir sohbete imza atacak. Pazar gününün vazgeçilmezi çocuk tiyatrolarında bu hafta çocukların sevgilisi Arda ile Ceren sevimli arkadaşları Kedi Köpek ve Kaplumbağa ile interaktif bir oyun sahneleyecek. Keyifli dakikalar yaşatacak müzikal saat 13.00’da Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.