Psikiyatri Uzmanı Püren Akçalı Acıbadem Adana Hastanesi’nde göreve başladı

GÜNDEM 13.09.2018 - 14:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3301+ kez okundu.
 

Psikiyatri Uzmanı Püren Akçalı Acıbadem Adana Hastanesi’nde göreve başladı

Psikiyatri Uzmanı Püren Akçalı Acıbadem Adana Hastanesi’nde tam zamanlı hasta kabulüne başladı. Acıbadem Adana Hastanesi ekibine katılan Psikiyatri Uzmanı Akçalı 1980 Adana doğumlu. 2005 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun olan Akçalı, 2007 yılında başladığı uzmanlık eğitimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalında aldı. 2012 yılından beri Psikiyatri Uzmanı olarak çalışan Püren Akçalı 2014-2018 yılları arasında Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde görev yaptı. Bu süre içinde hastanenin kapalı kadın ve erkek yataklı servislerinde, yoğun poliklinik ortamında çok sayıda hastanın takip ve tedavilerini yaptı. Alkol ve madde bağımlılığı konusunda AMATEM Kliniği’nde tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarında bulundu.   Kişilerin ruhsal rahatsızlıklarının sadece biyolojik değil, psikososyal açıdan da değerlendirilmesi gerektiğine inanan psikiyatri Uzmanı Püren Akçalı psikoterapi ile ilgili olarak Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Hipnoterapi ve EMDR alanlarında sertifika ve eğitimler aldı.  Psikoterapi alanındaki uygulamalarına ağırlık vermek üzere kamudaki görevinden ayrılan Püren Akçalı Acıbadem Adana Hastanesi’nde tam zamanlı olarak hasta kabulüne başlamıştır.  

Psikiyatri Uzmanı Püren Akçalı Acıbadem Adana Hastanesi’nde tam zamanlı hasta kabulüne başladı.

Acıbadem Adana Hastanesi ekibine katılan Psikiyatri Uzmanı Akçalı 1980 Adana doğumlu. 2005 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun olan Akçalı, 2007 yılında başladığı uzmanlık eğitimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalında aldı. 2012 yılından beri Psikiyatri Uzmanı olarak çalışan Püren Akçalı 2014-2018 yılları arasında Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde görev yaptı. Bu süre içinde hastanenin kapalı kadın ve erkek yataklı servislerinde, yoğun poliklinik ortamında çok sayıda hastanın takip ve tedavilerini yaptı. Alkol ve madde bağımlılığı konusunda AMATEM Kliniği’nde tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarında bulundu.

 

Kişilerin ruhsal rahatsızlıklarının sadece biyolojik değil, psikososyal açıdan da değerlendirilmesi gerektiğine inanan psikiyatri Uzmanı Püren Akçalı psikoterapi ile ilgili olarak Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Hipnoterapi ve EMDR alanlarında sertifika ve eğitimler aldı.  Psikoterapi alanındaki uygulamalarına ağırlık vermek üzere kamudaki görevinden ayrılan Püren Akçalı Acıbadem Adana Hastanesi’nde tam zamanlı olarak hasta kabulüne başlamıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.