Raf raf gezme yok mesafe alarmı var

EKONOMİ 02.05.2020 - 07:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2004+ kez okundu.
 

Raf raf gezme yok mesafe alarmı var

Koronavirüsle mücadele için kapananAVM’ler bu ay yeni bir düzenle açılacak. Mağazalarda herkes tek bir hat üzerinde yürüyecek. Raf raf gezme veya geriye dönme yok. Sosyal mesafe korunmazsa da alarmlar çalacakBu ay ortasından itibaren kademeli olarak açılmaya başlaması beklenen alışveriş merkezleri  koronavirüs salgınına karşı yeni bir düzenle tüketicinin karşısına çıkacak. Buna göre, vatandaşlar mağazalara girdiğinde istediği gibi dolaşamayacak, oklarla yönlendirmeler ve patikalar oluşturulacak. Koronavirüs salgını nedeniyle, yakında açılması beklenen AVM’lerdeki sağlık ve güvenlik önlemleri de yenilenecek. AVM’lerdeki yeni yapılanma hakkında bilgi veren Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, “Cadde mağazalarında hazırlıklar başladı, bir çok AVM’de de çalışma ve denemeler yapıyoruz. Mağaza düzeni değişiyor. Kuyruk yönetimi başladı” dedi.

Koronavirüsle mücadele için kapananAVM’ler bu ay yeni bir düzenle açılacak. Mağazalarda herkes tek bir hat üzerinde yürüyecek. Raf raf gezme veya geriye dönme yok. Sosyal mesafe korunmazsa da alarmlar çalacakBu ay ortasından itibaren kademeli olarak açılmaya başlaması beklenen alışveriş merkezleri  koronavirüs salgınına karşı yeni bir düzenle tüketicinin karşısına çıkacak. Buna göre, vatandaşlar mağazalara girdiğinde istediği gibi dolaşamayacak, oklarla yönlendirmeler ve patikalar oluşturulacak.
Koronavirüs salgını nedeniyle, yakında açılması beklenen AVM’lerdeki sağlık ve güvenlik önlemleri de yenilenecek. AVM’lerdeki yeni yapılanma hakkında bilgi veren Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, “Cadde mağazalarında hazırlıklar başladı, bir çok AVM’de de çalışma ve denemeler yapıyoruz. Mağaza düzeni değişiyor. Kuyruk yönetimi başladı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.