Regus, Türk Lirası’na geçildiğini duyurdu

EKONOMİ 27.08.2018 - 16:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2421+ kez okundu.
 

Regus, Türk Lirası’na geçildiğini duyurdu

3.125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, son dönemde döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaya bağlı olarak kiralamalarda yaşanabilecek mağduriyetleri ortadan kaldırmak amacıyla, sözleşmelerin Türk Lirası üzerinden yapılacağı açıkladı.
Dünya çapında 3.125 lokasyon, 1.000 şehir ve 110 ülkede kullanıma hazır ofis hizmetleri sağlayan Regus tarafından yapılan açıklamada döviz kurlarında yaşanan yükselişlerden dolayı döviz bazlı kiralama sözleşmelerinde para biriminin TL'ye çevrilmesine karar verildiği belirtildi. Kısa süre önce 300 çalışma istasyonu ile Regus’un en büyük çalışma alanı olan Regus Maslak Orjin’i hizmete açan Regus açıklamasında, kira sözleşmelerinde döviz yerine Türk Lirası'nı baz alarak, kurlarda yaşanabilecek yükselişe karşı kiralayanları korumanın amaçlandığının altı çizildi. Alınan bu karar ile herhangi bir kur sabitlemesi yerine Türk Lirası bazlı fiyat politikasının benimsendiği açıklandı. Regus, günlük, haftalık veya yıllık kiralık ofis seçenekleri, yüksek hızlı internet, ofis mobilyaları ve ek hizmetler dahil tam donanımlı ofisleri ile her ihtiyaca uygun seçenekler sunuyor. Hazır ofiste dünya lideri olan Regus, dünyanın çeşitli lokasyonlarında yer alan tüm ortak ofislerinde çalışabilme imkanı sunan “ortak çalışma alanları” sayesinde geniş bir seçme özgürlüğü sağlarken, dünya çapındaki seçkin lokasyonlardan birinde iş adresine sahip olmak isteyenler için de “sanal ofis hizmeti” ile hayatı kolaylaştırıyor. Ofis alanlarını kurumsal hayatın ihtiyaçlarına göre tasarlayarak tüm taleplere cevap veren esnek yapısıyla Regus, modern ve profesyonel biçimde yönetilen çalışma ortamlarıyla ideal çalışma alanınızı oluşturmaya hazır.    
3.125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, son dönemde döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaya bağlı olarak kiralamalarda yaşanabilecek mağduriyetleri ortadan kaldırmak amacıyla, sözleşmelerin Türk Lirası üzerinden yapılacağı açıkladı.

Dünya çapında 3.125 lokasyon, 1.000 şehir ve 110 ülkede kullanıma hazır ofis hizmetleri sağlayan Regus tarafından yapılan açıklamada döviz kurlarında yaşanan yükselişlerden dolayı döviz bazlı kiralama sözleşmelerinde para biriminin TL'ye çevrilmesine karar verildiği belirtildi.

Kısa süre önce 300 çalışma istasyonu ile Regus’un en büyük çalışma alanı olan Regus Maslak Orjin’i hizmete açan Regus açıklamasında, kira sözleşmelerinde döviz yerine Türk Lirası'nı baz alarak, kurlarda yaşanabilecek yükselişe karşı kiralayanları korumanın amaçlandığının altı çizildi. Alınan bu karar ile herhangi bir kur sabitlemesi yerine Türk Lirası bazlı fiyat politikasının benimsendiği açıklandı.

Regus, günlük, haftalık veya yıllık kiralık ofis seçenekleri, yüksek hızlı internet, ofis mobilyaları ve ek hizmetler dahil tam donanımlı ofisleri ile her ihtiyaca uygun seçenekler sunuyor.

Hazır ofiste dünya lideri olan Regus, dünyanın çeşitli lokasyonlarında yer alan tüm ortak ofislerinde çalışabilme imkanı sunan “ortak çalışma alanları” sayesinde geniş bir seçme özgürlüğü sağlarken, dünya çapındaki seçkin lokasyonlardan birinde iş adresine sahip olmak isteyenler için de “sanal ofis hizmeti” ile hayatı kolaylaştırıyor.

Ofis alanlarını kurumsal hayatın ihtiyaçlarına göre tasarlayarak tüm taleplere cevap veren esnek yapısıyla Regus, modern ve profesyonel biçimde yönetilen çalışma ortamlarıyla ideal çalışma alanınızı oluşturmaya hazır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.