REKLAM ÇOK YAMAN YOK!

GÜNDEM 12.02.2020 - 17:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1747+ kez okundu.
 

REKLAM ÇOK YAMAN YOK!

  Adana’da sürücüler, şehir merkezindeki yollarda oluşan çukurlardan dolayı zor anlar yaşarken, Büyükşehir Belediyesi, çukur yaması ekibi oluşturdu.  HEMEN YAMARLAR MI? Belediye, hazırlattığı afişlerle Yaman adı verilen ekibi kamuoyuna duyurdu. "Çukur Yamamak İşimiz" sloganı ile duyurulan ekip için "Yaman ekiplerimiz Adana yollarında çukur bırakmamak için hizmetinizde. Bozuk yol gördüğünüzde 153'ü arayın. Gelip, hemen yamayalım" deniliyor.  REŞATBEY ÇUKUR DOLU  Şehir merkezindeki yollar ise Yaman ekibe rağmen adeta dökülüyor. Reşatbey mahallesinin önemli caddelerinde oluşan büyük çukurlar sürücüleri adeta çileden çıkarıyor. Reklamları görüp tebessüm eden sürücülerse, "Reklam çok ancak yama yapan yok" diyor.

 


Adana’da sürücüler, şehir merkezindeki yollarda oluşan çukurlardan dolayı zor anlar yaşarken, Büyükşehir Belediyesi, çukur yaması ekibi oluşturdu. 

HEMEN YAMARLAR MI?
Belediye, hazırlattığı afişlerle Yaman adı verilen ekibi kamuoyuna duyurdu. "Çukur Yamamak İşimiz" sloganı ile duyurulan ekip için "Yaman ekiplerimiz Adana yollarında çukur bırakmamak için hizmetinizde. Bozuk yol gördüğünüzde 153'ü arayın. Gelip, hemen yamayalım" deniliyor. 

REŞATBEY ÇUKUR DOLU 
Şehir merkezindeki yollar ise Yaman ekibe rağmen adeta dökülüyor. Reşatbey mahallesinin önemli caddelerinde oluşan büyük çukurlar sürücüleri adeta çileden çıkarıyor. Reklamları görüp tebessüm eden sürücülerse, "Reklam çok ancak yama yapan yok" diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.