Reşatbey Lions dan Oflaza Kutlama

KÜLTÜR-SANAT 30.11.2017 - 11:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1485+ kez okundu.
 

Reşatbey Lions dan Oflaza Kutlama

    Reşatbey Lions Kulübü öğretmenler günü ve Atatürk haftası kapsamın da İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Ömer Oflaz ile bir araya geldi.   Dönem Başkanı Ln.özen öz “ Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutlarken, sayın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Oflaz'ında bu anlamlı gününü Adana Reşatbey Lions Kulübü olarak hep birlikte kutladık. Sayın Oflaz'ın bu davetimize katılımından ve bizi onurlandırmasından dolayı kendisine teşekkür ederiz...Yeni yüzyılda yeni ufuklara...” Dedi.   Kulüp üyeleri Oflaz’a günün anlam ve önemini belirten hediye verdi.  

 

 

Reşatbey Lions Kulübü öğretmenler günü ve Atatürk haftası kapsamın da İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Ömer Oflaz ile bir araya geldi.

 

Dönem Başkanı Ln.özen öz “ Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutlarken, sayın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Oflaz'ında bu anlamlı gününü Adana Reşatbey Lions Kulübü olarak hep birlikte kutladık. Sayın Oflaz'ın bu davetimize katılımından ve bizi onurlandırmasından dolayı kendisine teşekkür ederiz...Yeni yüzyılda yeni ufuklara...” Dedi.

 

Kulüp üyeleri Oflaz’a günün anlam ve önemini belirten hediye verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.