Ressam Ballı’dan Yazar Babacanoğlu’na tablo

19.12.2018 - 15:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2388+ kez okundu.
 

Ressam Ballı’dan Yazar Babacanoğlu’na tablo

  - Ressam Şerife Ballı,“1992 yılından beri Adana Ressamlar Derneği üyesi ve aynı zamanda AÇS Sanat Galerisi yöneticisiyim. Kendisi de şair ve yazar olarak her zaman başta resim sanatı olmak üzere haberleri, yazı ve yorumlarıyla her daldaki sanatçı dostlarımızın yanında olan Sayın Mehmet Demirel Babacanoğlu’na kendi yaptığım çocuk figürü olan yağlı boya tabloyu vermekten gurur duyarım. Sanata ve sanatçıya verdiği destek ve katkılarından dolayı tüm sanatçı arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.   -Yazar ve Şair Mehmet Demirel Babacanoğlu,“Doç. Dr. Ressam Hüseyin Sönmez’in resim sergisi açılışına gelmiştim. Şerife Hanımın burada bana tablo hediyesi sürpriz oldu. Duygulandım, tekrar teşekkür ederim” dedi.   Adanalı Ressam Şerife Ballı, başta resim sanatı olmak üzere diğer sanat dallarına yaptığı katkılarından dolayı Yazar ve Şair Mehmet Demirel Babacanoğlu’na bir tablo hediye etti.Aynı zamanda Adana Ressamlar Derneği üyesi olan ve AÇS Sanat Galerisi’nin de yöneticiliğini yapan Ressam Şerife Ballı, “1992 yılından beri Adana Ressamlar Derneği üyesi ve aynı zamanda AÇS Sanat Galerisi yöneticisiyim. Kendisi de şair ve yazar olarak her zaman başta resim sanatı olmak üzere haberleri, yazı ve yorumlarıyla her daldaki sanatçı dostlarımızın yanında olan Sayın Mehmet Demirel Babacanoğlu’na kendi yaptığım çocuk figürü olan yağlı boya tabloyu vermekten gurur duyarım. Sanata ve sanatçıya verdiği destek ve katkılarından dolayı tüm sanatçı arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.   Bababanoğlu da, Şerife Ballı’ya teşekkür ederek, “Doç. Dr. Ressam Hüseyin Sönmez’in resim sergisi açılışına gelmiştim. Şerife Hanımın burada bana tablo hediyesi sürpriz oldu. Duygulandım, tekrar teşekkür ederim” diye konuştu.

 

- Ressam Şerife Ballı,“1992 yılından beri Adana Ressamlar Derneği üyesi ve aynı zamanda AÇS Sanat Galerisi yöneticisiyim. Kendisi de şair ve yazar olarak her zaman başta resim sanatı olmak üzere haberleri, yazı ve yorumlarıyla her daldaki sanatçı dostlarımızın yanında olan Sayın Mehmet Demirel Babacanoğlu’na kendi yaptığım çocuk figürü olan yağlı boya tabloyu vermekten gurur duyarım. Sanata ve sanatçıya verdiği destek ve katkılarından dolayı tüm sanatçı arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

 

-Yazar ve Şair Mehmet Demirel Babacanoğlu,“Doç. Dr. Ressam Hüseyin Sönmez’in resim sergisi açılışına gelmiştim. Şerife Hanımın burada bana tablo hediyesi sürpriz oldu. Duygulandım, tekrar teşekkür ederim” dedi.

 

Adanalı Ressam Şerife Ballı, başta resim sanatı olmak üzere diğer sanat dallarına yaptığı katkılarından dolayı Yazar ve Şair Mehmet Demirel Babacanoğlu’na bir tablo hediye etti.Aynı zamanda Adana Ressamlar Derneği üyesi olan ve AÇS Sanat Galerisi’nin de yöneticiliğini yapan Ressam Şerife Ballı, “1992 yılından beri Adana Ressamlar Derneği üyesi ve aynı zamanda AÇS Sanat Galerisi yöneticisiyim. Kendisi de şair ve yazar olarak her zaman başta resim sanatı olmak üzere haberleri, yazı ve yorumlarıyla her daldaki sanatçı dostlarımızın yanında olan Sayın Mehmet Demirel Babacanoğlu’na kendi yaptığım çocuk figürü olan yağlı boya tabloyu vermekten gurur duyarım. Sanata ve sanatçıya verdiği destek ve katkılarından dolayı tüm sanatçı arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

 

Bababanoğlu da, Şerife Ballı’ya teşekkür ederek, “Doç. Dr. Ressam Hüseyin Sönmez’in resim sergisi açılışına gelmiştim. Şerife Hanımın burada bana tablo hediyesi sürpriz oldu. Duygulandım, tekrar teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.