Riskli fıtık ameliyatını deneyimli doktor yaptı

SAĞLIK-YAŞAM 08.06.2018 - 09:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2946+ kez okundu.
 

Riskli fıtık ameliyatını deneyimli doktor yaptı

Kalp yetmezliği hastası olan 68 yaşındaki Mehmet Barut’un fıtık ameliyatı, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde deneyimli Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Ali Sun tarafından yapıldı
MEDICAL Park Tarsus Hastanesi’nin deneyimli hekimlerinden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Ali Sun, zorlu bir ameliyata daha imza attı. Op. Dr. Sun, kalp yetmezliği hastası olan 68 yaşındaki Mehmet Barut’un fıtık ameliyatını yaptı. Hastanede Otelcilik ve Destek Hizmetleri görevlilerinden Bekir Barut’un babası olan Berdan Tekstil’den emekli Mehmet Barut’un ameliyatı başarıyla tamamlandı.   AĞRILARI GEÇTİ Riskli ameliyat başarıyla gerçekleşirken, 5 çocuk ve 12 torun sahibi Mehmet Barut ağrılarının geçmesiyle rahatladığını söyledi. Op. Dr. Mehmet Ali Sun’u eskiden beri tanıdığını belirten Barut, “Ameliyatım riskli olduğu için Op. Dr. Mehmet Ali Sun’u tercih ettim. Şimdi kendimi iyi hissediyorum” dedi. Öte yandan Op. Dr. Mehmet Ali Sun, geçen yıl kolon ameliyatını yaptığı Sadık Suratlı’nın da (68) biyopsi işlemini yaptı.
Kalp yetmezliği hastası olan 68 yaşındaki Mehmet Barut’un fıtık ameliyatı, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde deneyimli Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Ali Sun tarafından yapıldı

MEDICAL Park Tarsus Hastanesi’nin deneyimli hekimlerinden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Ali Sun, zorlu bir ameliyata daha imza attı. Op. Dr. Sun, kalp yetmezliği hastası olan 68 yaşındaki Mehmet Barut’un fıtık ameliyatını yaptı. Hastanede Otelcilik ve Destek Hizmetleri görevlilerinden Bekir Barut’un babası olan Berdan Tekstil’den emekli Mehmet Barut’un ameliyatı başarıyla tamamlandı.

 

AĞRILARI GEÇTİ

Riskli ameliyat başarıyla gerçekleşirken, 5 çocuk ve 12 torun sahibi Mehmet Barut ağrılarının geçmesiyle rahatladığını söyledi. Op. Dr. Mehmet Ali Sun’u eskiden beri tanıdığını belirten Barut, “Ameliyatım riskli olduğu için Op. Dr. Mehmet Ali Sun’u tercih ettim. Şimdi kendimi iyi hissediyorum” dedi. Öte yandan Op. Dr. Mehmet Ali Sun, geçen yıl kolon ameliyatını yaptığı Sadık Suratlı’nın da (68) biyopsi işlemini yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.