SIKINTIDA OLSAK DA İYİ DEMEK ZORUNDAYIZ

GÜNDEM 09.01.2020 - 18:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1656+ kez okundu.
 

SIKINTIDA OLSAK DA İYİ DEMEK ZORUNDAYIZ

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanı Recep Çalışkan:
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanı Recep Çalışkan, “İşadamları olarak sıkıntıda olsak da olmasak da her zaman için iyi demek zorundayız. Elektriğin, doğalgazın kaç lira olduğunu biliyoruz. Herkes kendi durumunu şekillendirmeye çalışıyor. Ama hiç kimse maalesef gerçek durumunu yansıtmıyor” dedi.  ASKON Adana Şubesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla medya mensuplarını dernek binasında ağırladı. Geleneksel hale getirilen ‘gazetecilerle buluşma’ etkinliğine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de katıldı. Kuran’ı Kerim okunmasıyla başlayan program öncesinde ASKON’un tanıtımının yer aldığı video gösterildi. ASKON Başkanı Recep Çalışkan, gazeteciliğin önemine vurgu yaparken bir süre önce el değiştirip üretimine ara veren Temsa’da gösterdikleri duyarlılıktan dolayı gazetecilere teşekkür etti. Çalışkan, “Temsa olayı bize çok şey öğretti. Adanalı işadamları olarak kentin değerlerine sahip çıkmayı öğrendik. Üretim yapan tüm firmalar bizim için altın değerinde. Herkes için üretim gerekiyor. İstihdam sağlayan her üreticinin yanındayız” dedi.  TEMSA’NIN BU HALE GELECEĞİNİ HAYAL EDEMEZDİK  Çalışkan, bir gazetecinin ülke ekonomisi ve işadamlarının durumuna ilişkin sorusu üzerine şunları kaydetti: “İşadamlarının durumunu bize yansıttıkları kadar bilebiliriz. Şu anda herkes durumun çok iyi olduğunu söylüyor. Şayet durumum iyi değil denirse; bankalar krediyi çeker, alacaklılar üzerine gelir. Temsa’nın bu hale geleceğini hayal bile edemezdik. Tavukçuluk sektöründe ciddi manada sıkıntı oldu, geçen sene bir firmamız işi bırakmak zorunda kaldı. Son güne kadar biz bile inanamadık. Durumum iyi değil dersem en yakınım bile bana selam vermeyi keser diyenler var, ondan dolayı herkes durumun çok iyi olduğunu söylüyor.”  Cumhurbaşkanlığı Adana İletişim Bölge Müdürü Mustafa Keleş de, yeni bir yapılanma ile Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’yi kapsayan bölgeye hizmet vereceklerini belirtti. Keleş, “Halkımızın isteklerine daha hızlı şekilde cevap verip çözüm üretebileceğiz. Adanamız için yapılmasını önereceğiniz fikirlerinizi bekliyoruz. Kamu olarak tüm medya mensuplarına eşit yaklaştık. Medya mensuplarına da kentimiz için gösterdikleri birliktelik için teşekkür ederim” dedi. REKLAM DESTEĞİ İSTEDİ  Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ise yerel medyanın can çekiştiğini ileri sürdü. Esendemir, yerel medyanın da destek kapsamına alınması gerektiğine dikkat çekerek, “Gazetelere reklam desteği de verilmeli”çağrısı yaptı.  ASKON Başkanı Recep Çalışkan, Cumhurbaşkanlığı Adana İletişim Bölge Müdürü Mustafa Keleş ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e ‘Büyüksaat’ maketi hediye etti.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanı Recep Çalışkan:

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanı Recep Çalışkan, “İşadamları olarak sıkıntıda olsak da olmasak da her zaman için iyi demek zorundayız. Elektriğin, doğalgazın kaç lira olduğunu biliyoruz. Herkes kendi durumunu şekillendirmeye çalışıyor. Ama hiç kimse maalesef gerçek durumunu yansıtmıyor” dedi. 

ASKON Adana Şubesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla medya mensuplarını dernek binasında ağırladı. Geleneksel hale getirilen ‘gazetecilerle buluşma’ etkinliğine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de katıldı. Kuran’ı Kerim okunmasıyla başlayan program öncesinde ASKON’un tanıtımının yer aldığı video gösterildi. ASKON Başkanı Recep Çalışkan, gazeteciliğin önemine vurgu yaparken bir süre önce el değiştirip üretimine ara veren Temsa’da gösterdikleri duyarlılıktan dolayı gazetecilere teşekkür etti.
Çalışkan, “Temsa olayı bize çok şey öğretti. Adanalı işadamları olarak kentin değerlerine sahip çıkmayı öğrendik. Üretim yapan tüm firmalar bizim için altın değerinde. Herkes için üretim gerekiyor. İstihdam sağlayan her üreticinin yanındayız” dedi. 
TEMSA’NIN BU HALE GELECEĞİNİ HAYAL EDEMEZDİK 
Çalışkan, bir gazetecinin ülke ekonomisi ve işadamlarının durumuna ilişkin sorusu üzerine şunları kaydetti: “İşadamlarının durumunu bize yansıttıkları kadar bilebiliriz. Şu anda herkes durumun çok iyi olduğunu söylüyor. Şayet durumum iyi değil denirse; bankalar krediyi çeker, alacaklılar üzerine gelir. Temsa’nın bu hale geleceğini hayal bile edemezdik. Tavukçuluk sektöründe ciddi manada sıkıntı oldu, geçen sene bir firmamız işi bırakmak zorunda kaldı. Son güne kadar biz bile inanamadık. Durumum iyi değil dersem en yakınım bile bana selam vermeyi keser diyenler var, ondan dolayı herkes durumun çok iyi olduğunu söylüyor.” 
Cumhurbaşkanlığı Adana İletişim Bölge Müdürü Mustafa Keleş de, yeni bir yapılanma ile Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’yi kapsayan bölgeye hizmet vereceklerini belirtti. Keleş, “Halkımızın isteklerine daha hızlı şekilde cevap verip çözüm üretebileceğiz. Adanamız için yapılmasını önereceğiniz fikirlerinizi bekliyoruz. Kamu olarak tüm medya mensuplarına eşit yaklaştık. Medya mensuplarına da kentimiz için gösterdikleri birliktelik için teşekkür ederim” dedi.
REKLAM DESTEĞİ İSTEDİ 
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ise yerel medyanın can çekiştiğini ileri sürdü. Esendemir, yerel medyanın da destek kapsamına alınması gerektiğine dikkat çekerek, “Gazetelere reklam desteği de verilmeli”çağrısı yaptı. 
ASKON Başkanı Recep Çalışkan, Cumhurbaşkanlığı Adana İletişim Bölge Müdürü Mustafa Keleş ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e ‘Büyüksaat’ maketi hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.