SAÇA ÖZEL KOKTEYLLER

SAĞLIK-YAŞAM 11.01.2020 - 13:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2369+ kez okundu.
 

SAÇA ÖZEL KOKTEYLLER

Medikal Estetik Hekimi Dr.Meltem Ayran konu hakkında önemli bilgiler verdi. Saç dökülmesi hem erkek hem kadında ortak bir problemdir. Kimileri yaşlandıkça saçı dökülür, kimilerinin ailevi nedenlerle saç dökülmesi erken yaşta başlar(androgenik  alopesi), bunların yanında stres, yaşam tarzı, beslenme, hormonal değişimler  gibi birçok faktöre bağlı olarak da saçlarımız dökülür. Neyse ki tıbbın gelişmesiyle birlikte elimiz güçleniyor ve bu can sıkıcı durumun da çözümü var. Mezoterapi tekniği ile saça özel hazırlanan kokteyl,  saçlı deriye minik injeksiyon girişleri yapılarak uygulanır. Bu şekilde derideki erişkin kök hücreler uyarılır , dolaşım artar ve dokunun iyileşmesi(gençleşmesi) de stimule edilmiş olur. Mezoterapi kokteyli içinde mineraller, vitaminler, enzimler, bitki ekstraktları, homeopatik remediler bulunur. Saç kokteyli uygulamasıyla; -Saç folikülleri uyarılır, -Zayıf, inaktif, uyuyan foliküller yeniden canlandırılır, -Bebek, ince tüyler güçlendirilir. Kimler Saç Kokteyli için adaydır ? -Saçlarınız inceldiyse -Yama(para) şeklinde saç kaybınız varsa -Saç çizginiz gerilediyse -Saç tepeniz seyreldiyse -Kellik başlamışsa -Saçlarınız çok kırılıyorsa  İşlem ne kadar sürer? 15-20 dakikalık kısa bir prosedürdür. Bir öğlenarası işlemi diyebileceğimiz işlemlerdendir. Öncesinde veya sonrasında hazırlık gerektirmez.  İşlem sonrasında, 12 saat kadar süre saç yıkanmaması önerilir. Birkaç hafta direk güneş teması önerilmez. Saç mezoterapisi çok seanslı bir uygulamadır. Seans sayısı kişiden kişiye değişir. Ortalama 4-6 ayda bir yapılan 5 seanslık uygulamalar sizin için faydalı olacaktır ancak, sizin için gerekli olan uygulama sayısına doktorunuz karar verir.  

Medikal Estetik Hekimi Dr.Meltem Ayran konu hakkında önemli bilgiler verdi.

Saç dökülmesi hem erkek hem kadında ortak bir problemdir. Kimileri yaşlandıkça saçı dökülür, kimilerinin ailevi nedenlerle saç dökülmesi erken yaşta başlar(androgenik  alopesi), bunların yanında stres, yaşam tarzı, beslenme, hormonal değişimler  gibi birçok faktöre bağlı olarak da saçlarımız dökülür.

Neyse ki tıbbın gelişmesiyle birlikte elimiz güçleniyor ve bu can sıkıcı durumun da çözümü var.

Mezoterapi tekniği ile saça özel hazırlanan kokteyl,  saçlı deriye minik injeksiyon girişleri yapılarak uygulanır. Bu şekilde derideki erişkin kök hücreler uyarılır , dolaşım artar ve dokunun iyileşmesi(gençleşmesi) de stimule edilmiş olur.

Mezoterapi kokteyli içinde mineraller, vitaminler, enzimler, bitki ekstraktları, homeopatik remediler bulunur.

Saç kokteyli uygulamasıyla;

-Saç folikülleri uyarılır,

-Zayıf, inaktif, uyuyan foliküller yeniden canlandırılır,

-Bebek, ince tüyler güçlendirilir.

Kimler Saç Kokteyli için adaydır ?

-Saçlarınız inceldiyse

-Yama(para) şeklinde saç kaybınız varsa

-Saç çizginiz gerilediyse

-Saç tepeniz seyreldiyse

-Kellik başlamışsa

-Saçlarınız çok kırılıyorsa 

İşlem ne kadar sürer?

15-20 dakikalık kısa bir prosedürdür. Bir öğlenarası işlemi diyebileceğimiz işlemlerdendir. Öncesinde veya sonrasında hazırlık gerektirmez. 

İşlem sonrasında, 12 saat kadar süre saç yıkanmaması önerilir. Birkaç hafta direk güneş teması önerilmez.

Saç mezoterapisi çok seanslı bir uygulamadır. Seans sayısı kişiden kişiye değişir. Ortalama 4-6 ayda bir yapılan 5 seanslık uygulamalar sizin için faydalı olacaktır ancak, sizin için gerekli olan uygulama sayısına doktorunuz karar verir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.