Sağlık çalışanları için kreşin takipçisi olacağım

GÜNDEM 24.11.2019 - 16:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1570+ kez okundu.
 

Sağlık çalışanları için kreşin takipçisi olacağım

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay:
AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, sağlık çalışanlarının insanların en zor anlarında yanlarında olduğunu belirterek, Sağlık-Sen Başkanı Bekir Nennioğlu’nun çözümü için destek istediği kreş konusunda elinden geleni yapacağını söyledi.  Adana Sağlık-Sen İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Av.Mehmet Ay, Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Sezer, Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Adnan Özen, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Ahmet Çomu katıldı. Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlatarak, sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarını söyledi. Nennioğlu, “Biz birlikte güçlüyüz, bundan sonra da bir olacağız, güçlü olacağız, etkin olacağız sorun yaratan değil sorunların çözüm merkezi olmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay:

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, sağlık çalışanlarının insanların en zor anlarında yanlarında olduğunu belirterek, Sağlık-Sen Başkanı Bekir Nennioğlu’nun çözümü için destek istediği kreş konusunda elinden geleni yapacağını söyledi. 

Adana Sağlık-Sen İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Av.Mehmet Ay, Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Sezer, Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Adnan Özen, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Ahmet Çomu katıldı. Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlatarak, sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarını söyledi. Nennioğlu, “Biz birlikte güçlüyüz, bundan sonra da bir olacağız, güçlü olacağız, etkin olacağız sorun yaratan değil sorunların çözüm merkezi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.