SAHİBİNDEN KİRALIK TUVALET VE TEKNE!

GÜNDEM 09.08.2020 - 15:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2299+ kez okundu.
 

SAHİBİNDEN KİRALIK TUVALET VE TEKNE!

  Adana Büyükşehir Belediyesi tuvalet, tekne, lokanta, kebapçı, market, büfe, yüzme havuzu, yazıhane, otoparkın da bulunduğu taşınmazlar için ihale açtı. Belediye, Tepebağ mahallesi Cemal Gürsel caddesindeki Küçüksaat'ın yeri için 38 bin lira bedel biçti. Belediyenin kasasına kira gelirlerinden 1 milyon 69 bin 850 lira girecek.   Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluğu ile mülkiyeti kendine ait 73 taşınmazı 12 Ağustos Çarşamba günü saat 14.00'te gerçekleştilecek ihale yoluyla kiraya verecek. Belediye hizmet binasının 9. katındaki Encümen salonundaki ihale, açık teklif usulü ile 3 yıl süreli gerçekleştirilecek.  Buna göre, Yüreğir Otogarı'nda; 2 tuvalet, 11 dükkan, 1 lokanta, 1 market, 1 kebapçı, 9 gişe, Vedat Dalokay kompleksinde 18 depolama alanı, Tepebağ mahallesinde Cemal Gürsel caddesindeki Küçüksaat'ın yeri, Baraj gölü Gençlik köprüsü yanı ATOSEV Tesisleri önünde 40 kişilik gezinti teknesi, Kozan otogarında yazıhane, Şehir Hastanesi önünde büfe, Yüreğir ilçesi Havutlu mahallesinde yüzme havuzu, Kayalıbağ mahallesinde otopark, Seyhan, Çukurova, Sarıçam ve Ceyhan ilçelerinde atık konteynır yeri, Valilik istasyonu alt geçidinde 10 dükkan için yeni kiralar belirlendi.  Kirası en fazla olanlar arasında 40 kişilik gezinti teknesi bulunuyor, kirası için 155 bin lira isteniyor. Belediye ayrıca, Kayalıbağ mahallesindeki otopark, Seyhan, Çukurova, Sarıçam ve Ceyhan ilçelerindeki atık konteynır ile Şehir Hastanesi önündeki büfe için 100 bin lira dolayında bedel biçti.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi tuvalet, tekne, lokanta, kebapçı, market, büfe, yüzme havuzu, yazıhane, otoparkın da bulunduğu taşınmazlar için ihale açtı. Belediye, Tepebağ mahallesi Cemal Gürsel caddesindeki Küçüksaat'ın yeri için 38 bin lira bedel biçti. Belediyenin kasasına kira gelirlerinden 1 milyon 69 bin 850 lira girecek.  
Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluğu ile mülkiyeti kendine ait 73 taşınmazı 12 Ağustos Çarşamba günü saat 14.00'te gerçekleştilecek ihale yoluyla kiraya verecek. Belediye hizmet binasının 9. katındaki Encümen salonundaki ihale, açık teklif usulü ile 3 yıl süreli gerçekleştirilecek. 
Buna göre, Yüreğir Otogarı'nda; 2 tuvalet, 11 dükkan, 1 lokanta, 1 market, 1 kebapçı, 9 gişe, Vedat Dalokay kompleksinde 18 depolama alanı, Tepebağ mahallesinde Cemal Gürsel caddesindeki Küçüksaat'ın yeri, Baraj gölü Gençlik köprüsü yanı ATOSEV Tesisleri önünde 40 kişilik gezinti teknesi, Kozan otogarında yazıhane, Şehir Hastanesi önünde büfe, Yüreğir ilçesi Havutlu mahallesinde yüzme havuzu, Kayalıbağ mahallesinde otopark, Seyhan, Çukurova, Sarıçam ve Ceyhan ilçelerinde atık konteynır yeri, Valilik istasyonu alt geçidinde 10 dükkan için yeni kiralar belirlendi. 
Kirası en fazla olanlar arasında 40 kişilik gezinti teknesi bulunuyor, kirası için 155 bin lira isteniyor. Belediye ayrıca, Kayalıbağ mahallesindeki otopark, Seyhan, Çukurova, Sarıçam ve Ceyhan ilçelerindeki atık konteynır ile Şehir Hastanesi önündeki büfe için 100 bin lira dolayında bedel biçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.