ŞAKİR KARA: ESNAFIMIZIN HİZMETKARIYIM

SİYASET 21.10.2019 - 15:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1471+ kez okundu.
 

ŞAKİR KARA: ESNAFIMIZIN HİZMETKARIYIM

Adana Oto Galericiler Sitesi (Oto Center) Başkanı Şakir Kara, “Esnafımızın hizmetkarıyız. Hizmet yapmaya da en güzel şekilde devam etmekte varız” dedi.
TOPRAĞINDA TAŞINDA EMEĞİM VAR  Kara, 32 yıldan bu yana galericilikle uğraştığını hatırlatarak, bugüne kadar yaptığı işten dolayı kimseye karşı ‘yanlış’ yapmadığını söyledi. Doğruluktan ayrılmadan helal-haramı bilerek hayatını sürdürdüğüne dikkat çeken tecrübeli galerici, “Adana’mıza faydalı bir iş olsun isteyip Galericiler Odası Başkanvekili iken 9 yıl önce Oto Center’i arkadaşlarımızla birlikte hayata geçirdik. Burada arkadaşlarımızla benim toprağında taşında emeğim vardır, bu bizim için bir onurdur” diye konuştu.   BU BİR YARIŞ, HERKES ADAY OLABİLİR  Elinden geldiğince Oto Center’in gelişip değişmesine çalıştığını anlatan Şakir Kara, şöyle devam etti: “Önümüzdeki seçimlerde yine bir olmayı düşünüyoruz. Hedefimizde  yarım kalan işlerimiz varsa onları tamamlamak istiyoruz. Oto Center’in önündeki 400 metrekarelik bölümün altyapısını tamamlayıp asfaltı yaptırdık. PTT şubesiyle ilgili esnafımıza verdiğimiz sözü yerine getirdik. Ancak bildiğiniz gibi hizmette sınır yoktur. Burada yaklaşık 284 galerici arkadaşımız var. İki yıldan bu yana başkanlık yapıyorum. Kısmetse 2020 Ocak ayında seçim var. Tabi ki herkes aday olabilir. Bu bir yarıştır. Bizim kimseyi yargılama hakkımız yok. Burada büyük bir aile olarak herkes aday olabilir. Ancak herkes hizmet eder mi, edemez mi onu bilemem. Ben yönetimdeki arkadaşlarla hizmeti en güzel şekilde yaptığıma canı gönülden inanıyorum. Bana destek verenlere teşekkür ederim.”  PAZARLIĞI İYİ YAPIN  Kara, ikinci el araç alacaklara da “Pazarlığı iyi yapın, kilometre ve hasar kaydına baktırın. Sonra da kimse kimseyi suçlamayın” tavsiyesinde bulundu. Kara, tek liste ile yapılan seçimde 289 esnafın 234’ünün oyunu alarak başkanlığa getirilmişti.
Adana Oto Galericiler Sitesi (Oto Center) Başkanı Şakir Kara, “Esnafımızın hizmetkarıyız. Hizmet yapmaya da en güzel şekilde devam etmekte varız” dedi.

TOPRAĞINDA TAŞINDA EMEĞİM VAR 
Kara, 32 yıldan bu yana galericilikle uğraştığını hatırlatarak, bugüne kadar yaptığı işten dolayı kimseye karşı ‘yanlış’ yapmadığını söyledi. Doğruluktan ayrılmadan helal-haramı bilerek hayatını sürdürdüğüne dikkat çeken tecrübeli galerici, “Adana’mıza faydalı bir iş olsun isteyip Galericiler Odası Başkanvekili iken 9 yıl önce Oto Center’i arkadaşlarımızla birlikte hayata geçirdik. Burada arkadaşlarımızla benim toprağında taşında emeğim vardır, bu bizim için bir onurdur” diye konuştu.  
BU BİR YARIŞ, HERKES ADAY OLABİLİR 
Elinden geldiğince Oto Center’in gelişip değişmesine çalıştığını anlatan Şakir Kara, şöyle devam etti: “Önümüzdeki seçimlerde yine bir olmayı düşünüyoruz. Hedefimizde  yarım kalan işlerimiz varsa onları tamamlamak istiyoruz. Oto Center’in önündeki 400 metrekarelik bölümün altyapısını tamamlayıp asfaltı yaptırdık. PTT şubesiyle ilgili esnafımıza verdiğimiz sözü yerine getirdik. Ancak bildiğiniz gibi hizmette sınır yoktur. Burada yaklaşık 284 galerici arkadaşımız var. İki yıldan bu yana başkanlık yapıyorum. Kısmetse 2020 Ocak ayında seçim var. Tabi ki herkes aday olabilir. Bu bir yarıştır. Bizim kimseyi yargılama hakkımız yok. Burada büyük bir aile olarak herkes aday olabilir. Ancak herkes hizmet eder mi, edemez mi onu bilemem. Ben yönetimdeki arkadaşlarla hizmeti en güzel şekilde yaptığıma canı gönülden inanıyorum. Bana destek verenlere teşekkür ederim.” 
PAZARLIĞI İYİ YAPIN 
Kara, ikinci el araç alacaklara da “Pazarlığı iyi yapın, kilometre ve hasar kaydına baktırın. Sonra da kimse kimseyi suçlamayın” tavsiyesinde bulundu. Kara, tek liste ile yapılan seçimde 289 esnafın 234’ünün oyunu alarak başkanlığa getirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.