Samsung, Ramazan ayını online mağazasındaki özel indirimlerle kutluyor

26.05.2018 - 08:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2238+ kez okundu.
 

Samsung, Ramazan ayını online mağazasındaki özel indirimlerle kutluyor

      Samsung, Ramazan ayına özel indirim kampanyalarını duyurdu. Her gün farklı bir üründe geçerli olacak indirimler sayesinde Samsung’un yenilikçi teknolojileri cazip fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor.   24 Mayıs 2018, İstanbul Samsung Electronics Türkiye, Ramazan ayı boyunca online mağazasında her gün farklı bir üründe geçerli olacak özel indirim fırsatlarını duyurdu. Samsung buzdolabından, telefon aksesuarlarına kadar farklı birçok üründe büyük indirim sağlayan kampanya sürpriz ürünleri cazip fiyatlarla kullanıcılarla buluşturuyor.   Bugünün fırsat ürünü Samsung VCC45W0S3R Elektrik Süpürgesi. Yüzde %55 indirim fırsatıyla sunulan VCC45W0S3R, toz torbası çilesini ortadan kaldırırken, filtre kontrolü ve mobilya çarpmasına karşı korumasıyla evlerde ideal temizlik imkanı sağlıyor. Kırmızı renk seçeneğiyle gelen Samsung VCC45W0S3R Elektrik Süpürgesi, gün boyunca 549TL yerine 249TL fiyattan satışta olacak.   Samsung’un Ramazan fırsatlarını takip etmek için https://shop.samsung.com/tr/ramazan-firsatlari adresini ziyaret edin.      

 

 

 

Samsung, Ramazan ayına özel indirim kampanyalarını duyurdu. Her gün farklı bir üründe geçerli olacak indirimler sayesinde Samsung’un yenilikçi teknolojileri cazip fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor.

 

24 Mayıs 2018, İstanbul Samsung Electronics Türkiye, Ramazan ayı boyunca online mağazasında her gün farklı bir üründe geçerli olacak özel indirim fırsatlarını duyurdu. Samsung buzdolabından, telefon aksesuarlarına kadar farklı birçok üründe büyük indirim sağlayan kampanya sürpriz ürünleri cazip fiyatlarla kullanıcılarla buluşturuyor.

 

Bugünün fırsat ürünü Samsung VCC45W0S3R Elektrik Süpürgesi. Yüzde %55 indirim fırsatıyla sunulan VCC45W0S3R, toz torbası çilesini ortadan kaldırırken, filtre kontrolü ve mobilya çarpmasına karşı korumasıyla evlerde ideal temizlik imkanı sağlıyor. Kırmızı renk seçeneğiyle gelen Samsung VCC45W0S3R Elektrik Süpürgesi, gün boyunca 549TL yerine 249TL fiyattan satışta olacak.

 

Samsung’un Ramazan fırsatlarını takip etmek için https://shop.samsung.com/tr/ramazan-firsatlari adresini ziyaret edin.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.