“SANATÇININ, YAZARIN VE ADANALI’NIN YANINDAYIZ”

GÜNDEM 12.12.2017 - 12:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1057+ kez okundu.
 

“SANATÇININ, YAZARIN VE ADANALI’NIN YANINDAYIZ”

  Gelecek ay 11’incisi gerçekleştirilecek olan TÜYAP 11. Adana Kitap Fuarı’na Çukurova Belediyesi de stant açarak katılacak. Adanalı altı yazar fuar süresince Çukurova Belediyesi Fuarı’nda okurlarıyla söyleşip kitaplarını imzalayacak. Başkan Soner Çetin, “Adana’ya ve Adanalılara sahip çıkmaya devam ediyoruz” dedi. 6 YAZAR ÇUKUROVA STANDINDA Gelecek yıl 6-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TÜYAP 11. Adana Kitap Fuarı’na Çukurova Belediyesi de stant açıp bazı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in talimatı üzerine tamamı Adanalı olan 6 yazar belediye standında okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayacaklar. Özcan Karabulut, Ayça Öztorun, Serpil Ciritci, İsmail Arslan,  Su Yılmaz ve Seçim Seziş 6 Ocak Cumartesi gününden başlayarak Çukurova Belediyesi standında dönüşümlü olarak okurlarıyla söyleşecekler. ÇOCUKLARA KLASİKLER HEDİYE Çukurova Belediyesi bu yılki TÜYAP Çukurova Kitap Fuarı’na hazırlanırken çocukları da unutmadı. Çukurova Belediyesi on binlerce öğrencinin katılması beklenen fuarda Çukurova Belediyesi standına uğrayan tüm çocuklara Victor Hügo’dan Balzac’a, Charles Dickens’dan Tolstoy ve Cervantes’e kadar ünlü yazarların Klasikleşmiş eserleri ile Atatürk kitaplarını armağan edecek. Çukurova Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekipleri fuarda hiçbir ücret almadan öğrencilere değerli eserlerin dağıtımını gerçekleştirecek. “SANATÇININ, YAZARIN YANINDAYIZ” Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, TÜYAP 11. Kitap Fuarı’na önceki yıl olduğu gibi yine yoğun bir içerikle katılacaklarını belirterek, “Bu yıl 11.’si düzenlenecek fuara katılacak olmanın heyecanı içindeyiz. Fuara katılacak ziyaretçi sayısı 300 binin de üzerinde olacak diye tahmin ediyoruz. Okurlarla kitapları ve yazarları bir kez daha buluşturacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Adanalı 6 yazarımız için özel düzenleme yaptık ve okurlarıyla buluşmalarını sağlıyoruz. Adana’ya ve Adanalılara, Adana’nın kendi öz evlatlarına sahip çıkması gerektiğini söylüyor ve gereğini yapıyoruz; çünkü biz sanatçının da yazarın da yanındayız” diye konuştu.  

 

Gelecek ay 11’incisi gerçekleştirilecek olan TÜYAP 11. Adana Kitap Fuarı’na Çukurova Belediyesi de stant açarak katılacak. Adanalı altı yazar fuar süresince Çukurova Belediyesi Fuarı’nda okurlarıyla söyleşip kitaplarını imzalayacak. Başkan Soner Çetin, “Adana’ya ve Adanalılara sahip çıkmaya devam ediyoruz” dedi.

6 YAZAR ÇUKUROVA STANDINDA

Gelecek yıl 6-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TÜYAP 11. Adana Kitap Fuarı’na Çukurova Belediyesi de stant açıp bazı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in talimatı üzerine tamamı Adanalı olan 6 yazar belediye standında okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayacaklar. Özcan Karabulut, Ayça Öztorun, Serpil Ciritci, İsmail Arslan,  Su Yılmaz ve Seçim Seziş 6 Ocak Cumartesi gününden başlayarak Çukurova Belediyesi standında dönüşümlü olarak okurlarıyla söyleşecekler.

ÇOCUKLARA KLASİKLER HEDİYE

Çukurova Belediyesi bu yılki TÜYAP Çukurova Kitap Fuarı’na hazırlanırken çocukları da unutmadı. Çukurova Belediyesi on binlerce öğrencinin katılması beklenen fuarda Çukurova Belediyesi standına uğrayan tüm çocuklara Victor Hügo’dan Balzac’a, Charles Dickens’dan Tolstoy ve Cervantes’e kadar ünlü yazarların Klasikleşmiş eserleri ile Atatürk kitaplarını armağan edecek. Çukurova Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekipleri fuarda hiçbir ücret almadan öğrencilere değerli eserlerin dağıtımını gerçekleştirecek.

“SANATÇININ, YAZARIN YANINDAYIZ”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, TÜYAP 11. Kitap Fuarı’na önceki yıl olduğu gibi yine yoğun bir içerikle katılacaklarını belirterek, “Bu yıl 11.’si düzenlenecek fuara katılacak olmanın heyecanı içindeyiz. Fuara katılacak ziyaretçi sayısı 300 binin de üzerinde olacak diye tahmin ediyoruz. Okurlarla kitapları ve yazarları bir kez daha buluşturacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Adanalı 6 yazarımız için özel düzenleme yaptık ve okurlarıyla buluşmalarını sağlıyoruz. Adana’ya ve Adanalılara, Adana’nın kendi öz evlatlarına sahip çıkması gerektiğini söylüyor ve gereğini yapıyoruz; çünkü biz sanatçının da yazarın da yanındayız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.