SANCAK BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR

SPOR 20.10.2019 - 16:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1157+ kez okundu.
 

SANCAK BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR

Adana Demirspor Kulübü'nde başkanlık görevini yürüten Murat Sancak, son Hatayspor deplasmanından alınan mağlubiyet sonrası, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla kongre kararı alacaklarını duyurdu.
Mavi-Lacivertli kulübü Süper Lig'e çıkarabilmek için maddi-manevi büyük fedakarlıkta bulunan Başkan Sancak, geçen sezon play-off'ta elenmenin ardından, bu sezon da peş peşe alınan mağlubiyetlerin ardından başkanlık görevini bırakma kararı aldı. Sancak, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Başkanlığı aldığım günden itibaren tek bir hedefim vardı, siz değerli taraftarı mutlu etmek ve ADS'yi Süper Lig'e çıkartmaktı. Ailemi, dostlarımı, işlerimi ihmal etme pahasına ama olmadı olmuyor..Bu nedenle affınızı rica ediyorum.. En yakın zamanda kongreyi yapıp ADS'yi şampiyonluğa taaşımak isteyen iyi bir yönetime devredip ve her daim ADSli olmaya ve desteklemeye devam edeceğime belirtmek istiyorum. Hepinizi çok seviyorve ALLAH emanet olmanızı diliyorum.Hakkınızı helal edin.." Sancak'ın başkanlığı bırakma kararı, 10 puan ile 10. sırada yer alan Mavi-Lacivertli camiada şok etkisi oluşturdu.
Adana Demirspor Kulübü'nde başkanlık görevini yürüten Murat Sancak, son Hatayspor deplasmanından alınan mağlubiyet sonrası, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla kongre kararı alacaklarını duyurdu.

Mavi-Lacivertli kulübü Süper Lig'e çıkarabilmek için maddi-manevi büyük fedakarlıkta bulunan Başkan Sancak, geçen sezon play-off'ta elenmenin ardından, bu sezon da peş peşe alınan mağlubiyetlerin ardından başkanlık görevini bırakma kararı aldı.
Sancak, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Başkanlığı aldığım günden itibaren tek bir hedefim vardı, siz değerli taraftarı mutlu etmek ve ADS'yi Süper Lig'e çıkartmaktı. Ailemi, dostlarımı, işlerimi ihmal etme pahasına ama olmadı olmuyor..Bu nedenle affınızı rica ediyorum.. En yakın zamanda kongreyi yapıp ADS'yi şampiyonluğa taaşımak isteyen iyi bir yönetime devredip ve her daim ADSli olmaya ve desteklemeye devam edeceğime belirtmek istiyorum. Hepinizi çok seviyorve ALLAH emanet olmanızı diliyorum.Hakkınızı helal edin.."
Sancak'ın başkanlığı bırakma kararı, 10 puan ile 10. sırada yer alan Mavi-Lacivertli camiada şok etkisi oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.