SANCAK’LA DURMAK YOK YOLA DEVAM!

SPOR 18.09.2020 - 15:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1730+ kez okundu.
 

SANCAK’LA DURMAK YOK YOLA DEVAM!

    Adana Demirspor Kulübü Başkanlığı’na yeniden işadamı Murat Sancak getirildi. Geçen sezon Fatih Karagümrük maçı ile Süper Lig hayalleri ertelenen Adana Demirspor’da olağanüstü genel kurul Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde konuşan Sancak, “Süper Lig’e çıksaydık, bırakacaktım, çok yoruldum” dedi. Sancak, Adana Demirspor’u 110 milyon borçla devraldığını anlatarak, “Yönetici arkadaşlarımın görüş ve düşüncelerini alırım ama son sözü ben söylerim” ifadelerini kullandı. Sancak, Ağustos sonu itibariyle kulübün toplam borcunun 137 milyon lira olduğunu hatırlatarak, “Olması gereken borç bu kadar değil elbette. En az 165 milyon lira olması lazımdı. Borç kulübümüze yazılmasın diye 20-25 milyon lirayı cebimden harcadım” diye konuştu. Adana Demirspor taraftarının sevgisinden dolayı takımın başında olduğunu dile getiren Sancak, “Şayet Fatih Karagümrük maçını yenip Süper Lig’e çıksaydık Adana Demirspor’u bırakacaktım. Zirvedeyken bırakmak önemli, çünkü çok yoruldum. Bazen yatağa girince uyuyamıyorum. Adana Demirspor’un sorumluluğu şirketlerimi yönetmekten 10 kat daha zor” dedi. Seçimle güven tazeleyen Murat Sancak başkanlığa getirilirken, yönetim kurulu üyeleri ise şöyle oldu: Metin Korkmaz, Remzi Kar, Tekin Taylancı, Süleyman Bilici, Şentürk Çalık, Savaş Çokduygulu, İsmail Tanrıverdi, Fatih Tosmur, Levent Özveren, Levent Aris, Casim Korkmaz, Tarkan Kulak, Ekrem İnaltekin, Cihan Şanlı, Talat Şahin ve Tarık Özünal.

 

 

Adana Demirspor Kulübü Başkanlığı’na yeniden işadamı Murat Sancak getirildi.

Geçen sezon Fatih Karagümrük maçı ile Süper Lig hayalleri ertelenen Adana Demirspor’da olağanüstü genel kurul Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde konuşan Sancak, “Süper Lig’e çıksaydık, bırakacaktım, çok yoruldum” dedi.

Sancak, Adana Demirspor’u 110 milyon borçla devraldığını anlatarak, “Yönetici arkadaşlarımın görüş ve düşüncelerini alırım ama son sözü ben söylerim” ifadelerini kullandı. Sancak, Ağustos sonu itibariyle kulübün toplam borcunun 137 milyon lira olduğunu hatırlatarak, “Olması gereken borç bu kadar değil elbette. En az 165 milyon lira olması lazımdı. Borç kulübümüze yazılmasın diye 20-25 milyon lirayı cebimden harcadım” diye konuştu.

Adana Demirspor taraftarının sevgisinden dolayı takımın başında olduğunu dile getiren Sancak, “Şayet Fatih Karagümrük maçını yenip Süper Lig’e çıksaydık Adana Demirspor’u bırakacaktım. Zirvedeyken bırakmak önemli, çünkü çok yoruldum. Bazen yatağa girince uyuyamıyorum. Adana Demirspor’un sorumluluğu şirketlerimi yönetmekten 10 kat daha zor” dedi.

Seçimle güven tazeleyen Murat Sancak başkanlığa getirilirken, yönetim kurulu üyeleri ise şöyle oldu: Metin Korkmaz, Remzi Kar, Tekin Taylancı, Süleyman Bilici, Şentürk Çalık, Savaş Çokduygulu, İsmail Tanrıverdi, Fatih Tosmur, Levent Özveren, Levent Aris, Casim Korkmaz, Tarkan Kulak, Ekrem İnaltekin, Cihan Şanlı, Talat Şahin ve Tarık Özünal.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.