SANCAK: SÜPER LİGE ÇIKMADAN BIRAKMAM

SPOR 03.02.2019 - 17:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1625+ kez okundu.
 

SANCAK: SÜPER LİGE ÇIKMADAN BIRAKMAM

Adana Demirspor, Vural’la yolları ayırdı
  Adana Demirspor, Hakan Kutlu’dan sonra göreve getirilen Teknik Direktör Yılmaz Vural’la yolları ayırdı. Adana Demirspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak, “Süper Lig’e çıkarmadan bu kulübü bırakmam” dedi.  Sancak ve yönetim kurulu üyeleri, Mavi Sürmeli Otel’de bir basın toplantısı düzenleyip Yılmaz Vural’la yollarını ayırdıklarını, resmi olarak açıkladı. BAŞARIYA VURAL HOCA İLE ULAŞALIM İSTERDİM Kendisinin ağzından veya kulüpten yapılan resmi açıklamanın dışında herhangi bir şekilde verilen beyanatlara itibar edilmemesi gerektiğini isteyen Kulüp Başkanı Murat Sancak, “Çok isterdim ki, Türkiye’nin önemli isimlerinden Yılmaz Vural ile başarıya ulaşalım. Başarıya ulaşmak isterdik ama olmayınca olmuyor” dedi. Başkan Sancak, şunları kaydetti: “Spor Toto 1. Lig’in 20. Haftasını geride bırakırken geldiğimiz noktada takımımızın ilk iki potasından uzaklaştığını ve yönetim kurulu olarak da gelinen noktada ümitlerin azaldığını görmüş bulunuyoruz. Çok isterdik ki Türkiye’nin önemli isimlerinden Yılmaz Vural ile bu başarıya ulaşalım. Başarıya ulaşmak isterdik ama olmayınca olmuyor, maalesef. Olmadığını tüm kamuoyu görmüş durumdadır. Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Teknik Direktör Yılmaz Vural’a ve teknik ekibine verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki teknik direktörlük hayatına başarılar dileriz.” Basın mensuplarıyla sohbet eden Başkan Murat Sancak, kulübe nasıl başkan olduğundan, verilen ancak tutulmayan sözlere kadar bir çok konuya, ‘yazılmamak’ kaydıyla açıklık getirdi. Her şeyin bir zamanının olduğunu, yeri geldiğinde her şeyi anlatacağını belirten Sancak, Adana Demirspor’u Süper Lig’e çıkarmadan da bırakmayacağını sözlerine ekledi.
Adana Demirspor, Vural’la yolları ayırdı

 


Adana Demirspor, Hakan Kutlu’dan sonra göreve getirilen Teknik Direktör Yılmaz Vural’la yolları ayırdı. Adana Demirspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak, “Süper Lig’e çıkarmadan bu kulübü bırakmam” dedi. 
Sancak ve yönetim kurulu üyeleri, Mavi Sürmeli Otel’de bir basın toplantısı düzenleyip Yılmaz Vural’la yollarını ayırdıklarını, resmi olarak açıkladı.
BAŞARIYA VURAL HOCA İLE ULAŞALIM İSTERDİM
Kendisinin ağzından veya kulüpten yapılan resmi açıklamanın dışında herhangi bir şekilde verilen beyanatlara itibar edilmemesi gerektiğini isteyen Kulüp Başkanı Murat Sancak, “Çok isterdim ki, Türkiye’nin önemli isimlerinden Yılmaz Vural ile başarıya ulaşalım. Başarıya ulaşmak isterdik ama olmayınca olmuyor” dedi.
Başkan Sancak, şunları kaydetti: “Spor Toto 1. Lig’in 20. Haftasını geride bırakırken geldiğimiz noktada takımımızın ilk iki potasından uzaklaştığını ve yönetim kurulu olarak da gelinen noktada ümitlerin azaldığını görmüş bulunuyoruz. Çok isterdik ki Türkiye’nin önemli isimlerinden Yılmaz Vural ile bu başarıya ulaşalım. Başarıya ulaşmak isterdik ama olmayınca olmuyor, maalesef. Olmadığını tüm kamuoyu görmüş durumdadır. Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Teknik Direktör Yılmaz Vural’a ve teknik ekibine verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki teknik direktörlük hayatına başarılar dileriz.”
Basın mensuplarıyla sohbet eden Başkan Murat Sancak, kulübe nasıl başkan olduğundan, verilen ancak tutulmayan sözlere kadar bir çok konuya, ‘yazılmamak’ kaydıyla açıklık getirdi. Her şeyin bir zamanının olduğunu, yeri geldiğinde her şeyi anlatacağını belirten Sancak, Adana Demirspor’u Süper Lig’e çıkarmadan da bırakmayacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.