Şanlı zaferin 104’üncü yılında Haluk Levent konseri

GÜNDEM 16.03.2019 - 12:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1338+ kez okundu.
 

Şanlı zaferin 104’üncü yılında Haluk Levent konseri

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıldönümünü hemşehrilerinin coşku içinde kutlaması için 17 Mart Pazar akşamı Çukurova İlçesi‘nde görkemli bir konser düzenliyor.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’üncü yıldönümünde kutlamalarında ünlü sanatçı Haluk Levent’i Adanalılarla buluşturacak. 17 Mart Pazar akşamı merkez Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı’ndaki ücretsiz halk konserinde Adanalı şarkıcı Haluk Levent, hit parçalarıyla büyük coşku yaşatacak. Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’üncü yıldönümünün görkemli bir konserle coşkuyla kutlanması için çalışma yürüten Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı yöneticileri, kent halkı arasındaki anket çalışmaları sonucunda ünlü şarkıcı Haluk Levent’te karar kıldı. Buna göre şanlı zaferin 104’üncü yıldönümü kapsamında sevilen şarkıcı Haluk Levent’in 17 Mart Pazar günü saat 20.00’da merkez Çukurova İlçesi akşamı merkez Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı’nda ücretsiz halk konseri vereceği duyuruldu. 24 yıllık müzik kariyerinde Yollarda, Bir Gece Vakti, Arkadaş, Mektup, Yine Ayrılık, Kral Çıplak, Aç Pencereni, Annemin Türküleri, Mektup, Akşam Üstü, Dostane albümlerinden parçalarını seslendirecek olan Haluk Levent, meydanı dolduracak onbinlerce Adanalıyla birlikte İzmir Marşı’nı da seslendirecek.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıldönümünü hemşehrilerinin coşku içinde kutlaması için 17 Mart Pazar akşamı Çukurova İlçesi‘nde görkemli bir konser düzenliyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’üncü yıldönümünde kutlamalarında ünlü sanatçı Haluk Levent’i Adanalılarla buluşturacak. 17 Mart Pazar akşamı merkez Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı’ndaki ücretsiz halk konserinde Adanalı şarkıcı Haluk Levent, hit parçalarıyla büyük coşku yaşatacak.

Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’üncü yıldönümünün görkemli bir konserle coşkuyla kutlanması için çalışma yürüten Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı yöneticileri, kent halkı arasındaki anket çalışmaları sonucunda ünlü şarkıcı Haluk Levent’te karar kıldı. Buna göre şanlı zaferin 104’üncü yıldönümü kapsamında sevilen şarkıcı Haluk Levent’in 17 Mart Pazar günü saat 20.00’da merkez Çukurova İlçesi akşamı merkez Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı’nda ücretsiz halk konseri vereceği duyuruldu.
24 yıllık müzik kariyerinde Yollarda, Bir Gece Vakti, Arkadaş, Mektup, Yine Ayrılık, Kral Çıplak, Aç Pencereni, Annemin Türküleri, Mektup, Akşam Üstü, Dostane albümlerinden parçalarını seslendirecek olan Haluk Levent, meydanı dolduracak onbinlerce Adanalıyla birlikte İzmir Marşı’nı da seslendirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.