SARIÇAM’DA ARTIK KEYİFLE YAŞAYABİLİRSİNİZ

SİYASET 12.10.2020 - 15:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1020+ kez okundu.
 

SARIÇAM’DA ARTIK KEYİFLE YAŞAYABİLİRSİNİZ

Sarıçam Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Arzu Tatlı Büyüknacar:
  Sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi MHP’li Arzu Tatlı Büyüknacar, Adana’nın en hızlı dönüşüm yaşayan ilçelerinden birinin Sarıçam olduğunu söyledi.  Büyüknacar, gazetemizi ziyaret ederek, kurucumuz Hakan Denizli ile görüştü. Büyüknacar, buradaki konuşmasında, ilçenin şehrin gelişimine açık olmasına rağmen yıllarca göz ardı edildiğini hatırlatarak, milletin MHP’li bir belediye başkanına görev vermesiyle bahtının da açıldığını anlattı. Büyüknacar, Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın ikinci dönemdir seçildiğini ve o günden bu yana, hayata geçirdiği projelerle ilçenin değişim ve dönüşümüne büyük katkı sağladığına vurgu yaptı.  Sarıçam’ın imar planlarının 1 milyonluk nüfusa göre tasarlandığını ve ilçenin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına kontrollü büyümesinin sağlanmasının amaçlandığını kaydetti. Sarıçam’ın her geçen gün artan nüfusuna rağmen bu nüfusu omuzlayabilecek her türlü altyapıya sahip olduğunun altını çizen Büyüknacar, “Yaşanabilir kentler oluşturmak her geçen gün daha büyük önem kazanıyor. Bugün vatandaşın alışverişe, işine, bir semt pazarına daha kolay ulaşmaya ayrıca spor yapmaya, bisiklet sürmeye, araç kullanmaya, değişik kurslarda eğitim görmeye, iş bulmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ da Sarıçam’a seçildiğinden bu yana halkın birebir ihtiyacı olan bu ve benzeri her konuyu büyük bir dikkat ve titizlikle ele alarak sonuç alıncaya kadar takip ediyor. Başkanımızın mücadeleci kişiliğini vatandaş da çok hoş karşılıyor” ifadelerini kullandı.  Sarıçam Belediyesi’nin MHP’li bir meclis üyesi olarak ilçenin tüm sokak ve mahallelerinde büyük bir keyifle gezebildiklerini anlatan Büyüknacar, bu konuda Başkan Uludağ’ın yaptığı çalışmaları kendilerine referans yaptıklarını sözlerine ekledi.
Sarıçam Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Arzu Tatlı Büyüknacar:

 

Sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi MHP’li Arzu Tatlı Büyüknacar, Adana’nın en hızlı dönüşüm yaşayan ilçelerinden birinin Sarıçam olduğunu söyledi. 
Büyüknacar, gazetemizi ziyaret ederek, kurucumuz Hakan Denizli ile görüştü. Büyüknacar, buradaki konuşmasında, ilçenin şehrin gelişimine açık olmasına rağmen yıllarca göz ardı edildiğini hatırlatarak, milletin MHP’li bir belediye başkanına görev vermesiyle bahtının da açıldığını anlattı. Büyüknacar, Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın ikinci dönemdir seçildiğini ve o günden bu yana, hayata geçirdiği projelerle ilçenin değişim ve dönüşümüne büyük katkı sağladığına vurgu yaptı. 
Sarıçam’ın imar planlarının 1 milyonluk nüfusa göre tasarlandığını ve ilçenin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına kontrollü büyümesinin sağlanmasının amaçlandığını kaydetti. Sarıçam’ın her geçen gün artan nüfusuna rağmen bu nüfusu omuzlayabilecek her türlü altyapıya sahip olduğunun altını çizen Büyüknacar, “Yaşanabilir kentler oluşturmak her geçen gün daha büyük önem kazanıyor. Bugün vatandaşın alışverişe, işine, bir semt pazarına daha kolay ulaşmaya ayrıca spor yapmaya, bisiklet sürmeye, araç kullanmaya, değişik kurslarda eğitim görmeye, iş bulmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ da Sarıçam’a seçildiğinden bu yana halkın birebir ihtiyacı olan bu ve benzeri her konuyu büyük bir dikkat ve titizlikle ele alarak sonuç alıncaya kadar takip ediyor. Başkanımızın mücadeleci kişiliğini vatandaş da çok hoş karşılıyor” ifadelerini kullandı. 
Sarıçam Belediyesi’nin MHP’li bir meclis üyesi olarak ilçenin tüm sokak ve mahallelerinde büyük bir keyifle gezebildiklerini anlatan Büyüknacar, bu konuda Başkan Uludağ’ın yaptığı çalışmaları kendilerine referans yaptıklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.