SARIÇAM’DA FUTBOL HEYECANI BİTMİYOR

SPOR 20.11.2018 - 16:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1328+ kez okundu.
 

SARIÇAM’DA FUTBOL HEYECANI BİTMİYOR

  Kazanan Sofuluspor’a kupa, Başkan Uludağ’dan Sarıçam Belediyesi organizasyonu ile bu yıl ilki gerçekleştirilen “Menekşe ve Kargakekeç Futbol Turnuvası”  tamamlandı.  Açılış maçından final müsabakasına kadar heyecanın hiç azalmadığı turnuvanın şampiyonu Akkuyuspor’u yenen Sofuluspor olurken, kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın elinden aldılar. Turnuvanın final maçına Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam Belediyesi Meclis Üyeleri ve muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Final müsabakasında konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Sarıçam Belediyesi olarak sporun insana olan faydaların farkındayız. Hem fiziki hem de ruhsal olarak insanı geliştiren aktivitelerin başında spor gelir. Biz de Sarıçam Belediyesi olarak buna göre sportif faaliyet takvimimizi planlıyoruz. İlçemizdeki bu tür faaliyetleri destekliyor ve düzenliyoruz.” şeklinde konuştu. Başkan Uludağ, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını, bu yıl içinde sadece futbol alanında 3 geniş kapsamlı turnuvaya ev sahipliği yaptıklarını da belirterek, “Sarıçam, amatör branşlarda da aynı başarısını sürdürüyor. Bizim asli görevlerimizden biri de toplumu birleştirici, ortak payda sağlayıcı etkinlikler planlayıp, vatandaşlarımız arasındaki bağı kuvvetlendiren bu tür kültürel faaliyetleri düzenlemektir.” dedi. Konuşmaların ardından ise oynanan final karşılaşmasında Akkuyuspor’u yenen Sofuluspor şampiyonluğu kazandı. Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Bilal Uludağ verirken, ikinci olan Akkuyuspor’a kupa ve madalyalarını da MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve Sarıçam Meclis üyeleri verdi. Tertip komitesi de Başkan Bilal Uludağ’a Spora olan katkılarından dolayı plaket takdim ettiler.

 

Kazanan Sofuluspor’a kupa, Başkan Uludağ’dan

Sarıçam Belediyesi organizasyonu ile bu yıl ilki gerçekleştirilen “Menekşe ve Kargakekeç Futbol Turnuvası”  tamamlandı.  Açılış maçından final müsabakasına kadar heyecanın hiç azalmadığı turnuvanın şampiyonu Akkuyuspor’u yenen Sofuluspor olurken, kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın elinden aldılar.

Turnuvanın final maçına Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam Belediyesi Meclis Üyeleri ve muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Final müsabakasında konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Sarıçam Belediyesi olarak sporun insana olan faydaların farkındayız. Hem fiziki hem de ruhsal olarak insanı geliştiren aktivitelerin başında spor gelir. Biz de Sarıçam Belediyesi olarak buna göre sportif faaliyet takvimimizi planlıyoruz. İlçemizdeki bu tür faaliyetleri destekliyor ve düzenliyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Uludağ, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını, bu yıl içinde sadece futbol alanında 3 geniş kapsamlı turnuvaya ev sahipliği yaptıklarını da belirterek, “Sarıçam, amatör branşlarda da aynı başarısını sürdürüyor. Bizim asli görevlerimizden biri de toplumu birleştirici, ortak payda sağlayıcı etkinlikler planlayıp, vatandaşlarımız arasındaki bağı kuvvetlendiren bu tür kültürel faaliyetleri düzenlemektir.” dedi.

Konuşmaların ardından ise oynanan final karşılaşmasında Akkuyuspor’u yenen Sofuluspor şampiyonluğu kazandı. Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Bilal Uludağ verirken, ikinci olan Akkuyuspor’a kupa ve madalyalarını da MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve Sarıçam Meclis üyeleri verdi. Tertip komitesi de Başkan Bilal Uludağ’a Spora olan katkılarından dolayı plaket takdim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.