Sarayın saltanatını 24 Haziran’da sona erecek”

SİYASET 22.06.2018 - 09:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1964+ kez okundu.
 

Sarayın saltanatını 24 Haziran’da sona erecek”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin ikinci Kurtuluş Savaşı olduğuna dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce AKP’ye TAMAM diyen milletimizin de desteğiyle sarayın saltanatına son verecek” dedi. Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni ziyaret eden Celal Güven, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine yönelik gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, 24 Haziran günü CHP’nin Sarıçam’da tarihin en yüksek oyunu alacağını dile getirdi. 24 Haziran seçimlerini Türkiye’nin ikinci Kurtuluş savaşı olarak nitelediklerini ve bu anlayışla çalıştıklarını belirten Güven, ülkenin huzura, refaha, barış ve kardeşlik dolu günlere ulaşmasının mümkün olduğunun altını çizdi. AKP’nin 16 yıllık iktidarında ülkeyi uçurumun kenarına getirdiğini dile getiren Güven, değişim isteyen halkın umudu Cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince ve CHP’de bulduğunu söyledi.   Güven, “Türkiye tarihinin en karanlık günlerini AKP iktidarı döneminde yaşadı. Cumhuriyet değerlerine her fırsatta saldıran AKP ülkenin en önemli kurumlarını teker teker sattı. Yandaşları servetlerine servet katarken halkı açlık ve sefalete mahkum ettiler. İnsanları ayrıştırarak, ötekileştirerek toplumsal barışı bozdular. Özgürlükler kısıtlandı. Yaratılan korku imparatorluğu ile halk sindirildi. Türkiye’nin içinde bulunduğu kara tablodan rahatsız olan vatanseverlerin AKP’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Artık TAMAM’ dediğinin altını çizen Güven, “Bu seçim sıradan bir seçim değildir. Türkiye’nin kader seçimidir. Cumhurbaşkanı adayımız sn. Muharrem İnce, milletimizin de desteğiyle sarayın saltanatına son verecek ve 25 Haziran sabahı hep birlikte aydınlık bir Türkiye’ye uyanacağız” ifadelerini kullandı.    24 Haziran'da gerçekleşecek seçimde tüm amaçlarının meclisin yetkilerini yeniden halkın kullanımına sunmak üzerine kurulduğunu dile getiren Güven, “Korku ve umutsuzluğa karşı; güven ve dayanışma ruhuyla değişimi yöneteceğiz, geleceğimizi inşa edeceğiz. Egemenliği halktan alıp, saraya vermek isteyen AKP’ye izin vermeyeceğiz. Sn. Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı ve CHP’nin iktidarında egemenlik kayıtsız, şartsız milletin olacaktır” diye konuştu.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin ikinci Kurtuluş Savaşı olduğuna dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce AKP’ye TAMAM diyen milletimizin de desteğiyle sarayın saltanatına son verecek” dedi.

Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni ziyaret eden Celal Güven, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine yönelik gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, 24 Haziran günü CHP’nin Sarıçam’da tarihin en yüksek oyunu alacağını dile getirdi.

24 Haziran seçimlerini Türkiye’nin ikinci Kurtuluş savaşı olarak nitelediklerini ve bu anlayışla çalıştıklarını belirten Güven, ülkenin huzura, refaha, barış ve kardeşlik dolu günlere ulaşmasının mümkün olduğunun altını çizdi.

AKP’nin 16 yıllık iktidarında ülkeyi uçurumun kenarına getirdiğini dile getiren Güven, değişim isteyen halkın umudu Cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince ve CHP’de bulduğunu söyledi.

 

Güven, “Türkiye tarihinin en karanlık günlerini AKP iktidarı döneminde yaşadı. Cumhuriyet değerlerine her fırsatta saldıran AKP ülkenin en önemli kurumlarını teker teker sattı. Yandaşları servetlerine servet katarken halkı açlık ve sefalete mahkum ettiler. İnsanları ayrıştırarak, ötekileştirerek toplumsal barışı bozdular. Özgürlükler kısıtlandı. Yaratılan korku imparatorluğu ile halk sindirildi.

Türkiye’nin içinde bulunduğu kara tablodan rahatsız olan vatanseverlerin AKP’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Artık TAMAM’ dediğinin altını çizen Güven, “Bu seçim sıradan bir seçim değildir. Türkiye’nin kader seçimidir. Cumhurbaşkanı adayımız sn. Muharrem İnce, milletimizin de desteğiyle sarayın saltanatına son verecek ve 25 Haziran sabahı hep birlikte aydınlık bir Türkiye’ye uyanacağız” ifadelerini kullandı. 

 

24 Haziran'da gerçekleşecek seçimde tüm amaçlarının meclisin yetkilerini yeniden halkın kullanımına sunmak üzerine kurulduğunu dile getiren Güven, “Korku ve umutsuzluğa karşı; güven ve dayanışma ruhuyla değişimi yöneteceğiz, geleceğimizi inşa edeceğiz. Egemenliği halktan alıp, saraya vermek isteyen AKP’ye izin vermeyeceğiz. Sn. Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı ve CHP’nin iktidarında egemenlik kayıtsız, şartsız milletin olacaktır” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.