Sarıçam’da rehine krizi

12.06.2017 - 13:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1924+ kez okundu.
 

Sarıçam’da rehine krizi

  Sarıçam ilçe belediyesine silah zoruyla girip 3 kişiyi rehin aldı. Polis alarma geçti. Tam operasyon hazırlığı başlamıştı ki  belediyeyi basan Murat Şu, eylemi bitirdi. EMLAK MÜDÜRÜNÜ REHİN ALDI Özel hareket ve çevik kuvvet polisleri olay yerine sevk edilince eylemci teslim oldu. Gözaltına alınan Murat Şu, emniyet müdürlüğüne götürüldü. Murat Şu’nun Emlak ve İstimlak Müdürü Üzeyir Çulha ve odadaki iki görevliyi üzerindeki çifte tabancayla rehin alması üzerine belediye binası boşaltıldı.  Polis ekipleri geldikten sonra Murat Şu, yarım saat içinde rahineleri bıraktı.  

 

Sarıçam ilçe belediyesine silah zoruyla girip 3 kişiyi rehin aldı. Polis alarma geçti. Tam operasyon hazırlığı başlamıştı ki  belediyeyi basan Murat Şu, eylemi bitirdi.

EMLAK MÜDÜRÜNÜ REHİN ALDI

Özel hareket ve çevik kuvvet polisleri olay yerine sevk edilince eylemci teslim oldu. Gözaltına alınan Murat Şu, emniyet müdürlüğüne götürüldü. Murat Şu’nun Emlak ve İstimlak Müdürü Üzeyir Çulha ve odadaki iki görevliyi üzerindeki çifte tabancayla rehin alması üzerine belediye binası boşaltıldı.  Polis ekipleri geldikten sonra Murat Şu, yarım saat içinde rahineleri bıraktı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.