Savcı işte böyle dolandırmış...

GÜNDEM 08.04.2020 - 09:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1966+ kez okundu.
 

Savcı işte böyle dolandırmış...

Bakırköy Adliye Sarayı’nda meslektaşlarını ve katipleri dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Cumhuriyet Savcısı Tamer Can hakkında, ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı... Bakırköy Adalet Sarayı, bir savcının dolandırıcılık skandalıyla çalkalanmıştı. Geçen yıl adli tatilden sonra farklı nedenler ileri sürerek doğru düzgün işe gitmeyen Cumhuriyet Savcısı Tamer Can, ucuza arsa ve araba vaadiyle aralarında meslektaşının da bulunduğu birçok kişiyi milyonlarca lira dolandırıp ortadan kaybolduğu iddia edilmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Can'a 500 bin TL'sini kaptıran  savcı Gökhan Sakın'ın şikâyeti üzerine Tamer Can hakkında soruşturma başlatılmıştı. Beyoğlu'nda bir otelin üst katında saklandığı belirlenen Can, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bakırköy Adliye Sarayı’nda meslektaşlarını ve katipleri dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Cumhuriyet Savcısı Tamer Can hakkında, ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı...

Bakırköy Adalet Sarayı, bir savcının dolandırıcılık skandalıyla çalkalanmıştı. Geçen yıl adli tatilden sonra farklı nedenler ileri sürerek doğru düzgün işe gitmeyen Cumhuriyet Savcısı Tamer Can, ucuza arsa ve araba vaadiyle aralarında meslektaşının da bulunduğu birçok kişiyi milyonlarca lira dolandırıp ortadan kaybolduğu iddia edilmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Can'a 500 bin TL'sini kaptıran  savcı Gökhan Sakın'ın şikâyeti üzerine Tamer Can hakkında soruşturma başlatılmıştı. Beyoğlu'nda bir otelin üst katında saklandığı belirlenen Can, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.