SAYGIN SOYSAL KIDEMLİ YÜZBAŞI OLDU!

19.01.2019 - 13:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2148+ kez okundu.
 

SAYGIN SOYSAL KIDEMLİ YÜZBAŞI OLDU!

Bugüne kadar birçok başarılı projede yer alan Saygın Soysal, şimdi de yeni dizisi ‘Nöbet’te Kıdemli Yüzbaşı rolüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. AKSİYON SAHNELERİNDE GÖZ DOLDURDU! Elazığlı ve bugüne kadar fazlasıyla tehlikeli görevde yer almış Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yiğit Alkan’ı canlanrıdan Saygın Soysal, çekilen aksiyon sahnelerinde göz doldurdu! Çekimleri Antalya’da devam eden, merakla beklenen dizinin de ilk tanıtımı yayınlandı. Yönetmen koltuğuna Gökhan Erkut’un oturduğu Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık gibi önemli isimler paylaşıyor. Yapımını Pana Film, yapımcılığını ise Necati Şaşmaz’ın üstlendiği ‘Nöbet’ yakında Show Tv’de’!  



Bugüne kadar birçok başarılı projede yer alan Saygın Soysal, şimdi de yeni dizisi ‘Nöbet’te Kıdemli Yüzbaşı rolüyle izleyenlerin karşısına çıkacak.



AKSİYON SAHNELERİNDE GÖZ DOLDURDU!



Elazığlı ve bugüne kadar fazlasıyla tehlikeli görevde yer almış Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yiğit Alkan’ı canlanrıdan Saygın Soysal, çekilen aksiyon sahnelerinde göz doldurdu!



Çekimleri Antalya’da devam eden, merakla beklenen dizinin de ilk tanıtımı yayınlandı.

Yönetmen koltuğuna Gökhan Erkut’un oturduğu Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık gibi önemli isimler paylaşıyor.

Yapımını Pana Film, yapımcılığını ise Necati Şaşmaz’ın üstlendiği ‘Nöbet’ yakında Show Tv’de’!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.