SEÇİM ŞİMDİ BAŞLADI!

SİYASET 11.11.2018 - 17:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2047+ kez okundu.
 

SEÇİM ŞİMDİ BAŞLADI!

Eski Bakan Sarı, AK Parti’den Büyükşehir aday adayı oldu.
  Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı. Sarı, “Adana'da, iktidar ile yerel belediyeciliğin gücünü birleştirme zamanı gelmiştir” dedi.  DESTAN YAZACAĞIZ Sarı, partisinin il binasına gelerek, başvuruda bulundu. Sarı, burada yaptığı açıklamada, 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek mahalli idareler seçiminde yeni bir destan yazacaklarını ileri sürdü.  SORUNLARI BİLİYORUM Sarı, yüksek mimar olduğunu hatırlatarak, büyükşehir belediye başkanı olmak için ehil olduğunu söyledi. Sarı, Adana'nın sorunlarını bildiğini, çözümler konusunda çok çalışmak gerektiğini kaydetti.  ÇALIŞMADAN BAŞARI OLMAZ Sarı, "Adana'ya hizmet etmek şereftir. Çalışmadan başarı yakalanmaz. Buna samimiyet de eklenmeli” dedi. Sarı'nın aday adaylığı açıklamasına yüzlerce partili de büyük destek verdi.
Eski Bakan Sarı, AK Parti’den Büyükşehir aday adayı oldu.

 

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı. Sarı, “Adana'da, iktidar ile yerel belediyeciliğin gücünü birleştirme zamanı gelmiştir” dedi. 
DESTAN YAZACAĞIZ
Sarı, partisinin il binasına gelerek, başvuruda bulundu. Sarı, burada yaptığı açıklamada, 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek mahalli idareler seçiminde yeni bir destan yazacaklarını ileri sürdü. 
SORUNLARI BİLİYORUM
Sarı, yüksek mimar olduğunu hatırlatarak, büyükşehir belediye başkanı olmak için ehil olduğunu söyledi. Sarı, Adana'nın sorunlarını bildiğini, çözümler konusunda çok çalışmak gerektiğini kaydetti. 
ÇALIŞMADAN BAŞARI OLMAZ
Sarı, "Adana'ya hizmet etmek şereftir. Çalışmadan başarı yakalanmaz. Buna samimiyet de eklenmeli” dedi. Sarı'nın aday adaylığı açıklamasına yüzlerce partili de büyük destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.