SEÇİM YAKLAŞTI İŞLER SAVSAKLANIYOR!

GÜNDEM 17.01.2019 - 17:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1718+ kez okundu.
 

SEÇİM YAKLAŞTI İŞLER SAVSAKLANIYOR!

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde devrilen bir ağaç için Tedaş, Büyükşehir Belediyesi ile Seyhan Belediyesi’ni arayıp yardım isteyen vatandaş “Bizi başlarından salıyorlar” diye sosyal medya hesabından tepki gösterdi.  TEHLİKELİ ANCAK GELEN YOK Yeşilyurt mahallesinde oturan Mustafa Köfteci, 70434 sokakta, devrilerek binaya yaslanan bir ağaç için tehlikeli olduğu gerekçesiyle elektrik kurumu Tedaş, Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi’ni aradı. Ancak, ne iki belediyeden ne de elektrik kurumundan gelen oldu. AGA BİZ KİME ULAŞACAĞIZ? Köfteci, bunun üzerine sosyal medya hesabından devrilen ağacın fotoğraflarını paylaşıp şunları yazdı: “Tedaş’ı arıyorum müdahale yok. Adana büyükşehir belediyeyi arıyorum başlarından sallıyorlar, ilçe belediyeyi arayın diyorlar. Seyhan ilçe belediyeyi arıyorum bir numara veriyorlar, geçersiz orada sallıyor. He aga biz kime ulaşacağız bunun için? Kimse takmıyor. İlla büyük bir olay olduğunda mı gelmeleri lazım?

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde devrilen bir ağaç için Tedaş, Büyükşehir Belediyesi ile Seyhan Belediyesi’ni arayıp yardım isteyen vatandaş “Bizi başlarından salıyorlar” diye sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

TEHLİKELİ ANCAK GELEN YOK

Yeşilyurt mahallesinde oturan Mustafa Köfteci, 70434 sokakta, devrilerek binaya yaslanan bir ağaç için tehlikeli olduğu gerekçesiyle elektrik kurumu Tedaş, Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi’ni aradı. Ancak, ne iki belediyeden ne de elektrik kurumundan gelen oldu.

AGA BİZ KİME ULAŞACAĞIZ?

Köfteci, bunun üzerine sosyal medya hesabından devrilen ağacın fotoğraflarını paylaşıp şunları yazdı: “Tedaş’ı arıyorum müdahale yok. Adana büyükşehir belediyeyi arıyorum başlarından sallıyorlar, ilçe belediyeyi arayın diyorlar. Seyhan ilçe belediyeyi arıyorum bir numara veriyorlar, geçersiz orada sallıyor. He aga biz kime ulaşacağız bunun için? Kimse takmıyor. İlla büyük bir olay olduğunda mı gelmeleri lazım?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.