Seher Yıldızı ile unutulmaz bir gece

26.01.2020 - 17:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2381+ kez okundu.
 

Seher Yıldızı ile unutulmaz bir gece

Seher Yıldızı Türk Halk Müziği Korosu’nun Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konseri büyük ilgi gördü.  MÜZİĞİN EVRENSEL VE BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ  Şefliğini müzik öğretmeni Murat Sanatkar’ın yaptığı Seher Yıldızı Türk Halk Müziği Korosu’nun konserinde  müziğin evrensel ve birleştirici gücü  ile milli-manevi değerler, sevgi, barış ve kardeşlik mesajları verildi. SEMAH VE SEMAZEN GÖSTERİSİ  Konser, semah ve semazen gösterileriyle birlikte renkli, ilgi çekici ve başarılı bir türkü şölenine döndü. Sanatseverlerin ayakta alkışladığı konser salonu tıka basa doldu. Sanat camiasında kişiliği ve müzikal donanımı ile dikkat çeken Murat Sanatkâr ile Seher Yıldızı Türk Halk Müziği Korosu mensupları,  bir kez daha izleyenlerin takdirini kazandı. Adını Karacaoğlan’ın "Seher Yıldızı" şiirinden alan Seher Yıldızı Türk Halk Müziği Korosu’nun konserinde sanatçılar, Pir Sultan Abdal, Yunus Emre, Karacaoğlan, Aşık Veysel, Aşık Mahzuni Şerif, Neşet Ertaş türkülerinden birer demetle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.


Seher Yıldızı Türk Halk Müziği Korosu’nun Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konseri büyük ilgi gördü. 
MÜZİĞİN EVRENSEL VE BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ 
Şefliğini müzik öğretmeni Murat Sanatkar’ın yaptığı Seher Yıldızı Türk Halk Müziği Korosu’nun konserinde  müziğin evrensel ve birleştirici gücü  ile milli-manevi değerler, sevgi, barış ve kardeşlik mesajları verildi.
SEMAH VE SEMAZEN GÖSTERİSİ 
Konser, semah ve semazen gösterileriyle birlikte renkli, ilgi çekici ve başarılı bir türkü şölenine döndü. Sanatseverlerin ayakta alkışladığı konser salonu tıka basa doldu. Sanat camiasında kişiliği ve müzikal donanımı ile dikkat çeken Murat Sanatkâr ile Seher Yıldızı Türk Halk Müziği Korosu mensupları,  bir kez daha izleyenlerin takdirini kazandı.
Adını Karacaoğlan’ın "Seher Yıldızı" şiirinden alan Seher Yıldızı Türk Halk Müziği Korosu’nun konserinde sanatçılar, Pir Sultan Abdal, Yunus Emre, Karacaoğlan, Aşık Veysel, Aşık Mahzuni Şerif, Neşet Ertaş türkülerinden birer demetle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.