ŞEHİDİMİZE ACI VEDA

23.06.2017 - 14:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2069+ kez okundu.
 

ŞEHİDİMİZE ACI VEDA

 Bitlisi’in Tatvan İlçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Talat Bildirici son yolculuğuna uğurlandı. ASKERİ TÖREN YAPILDI Askeri törenle Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit Talat Bildirici'nin cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kozan'ın Çamdere köyüne götürüldü. YÜREK BURKTU Şehidin hastaneden alınması sırasında hastane görevlileri, tedavi gören hastalar ve refakatçileri de gözyaşı döktü. Şehidin annesi Müzeyyen Bildirici’nin “Kuzum, ne olur bir kere kalk da göreyim” sözleri yürek burktu. HENÜZ 26 YAŞINDA Henüz 26 yaşındaki Şehit Piyade Uzman Çavuş Talat Bildirici'nin naaşı, dün Kozan İlçesi’nde Cuma Namazı’nın ardından Çamdere köyünde dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.   FOTO:- Şehit Talat Bildirici'nin 1 yıl önce evlendiği, eşi Şeyda Bildirici'nin ise 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.    

 Bitlisi’in Tatvan İlçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Talat Bildirici son yolculuğuna uğurlandı.

ASKERİ TÖREN YAPILDI

Askeri törenle Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit Talat Bildirici'nin cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kozan'ın Çamdere köyüne götürüldü.

YÜREK BURKTU

Şehidin hastaneden alınması sırasında hastane görevlileri, tedavi gören hastalar ve refakatçileri de gözyaşı döktü. Şehidin annesi Müzeyyen Bildirici’nin “Kuzum, ne olur bir kere kalk da göreyim” sözleri yürek burktu.

HENÜZ 26 YAŞINDA

Henüz 26 yaşındaki Şehit Piyade Uzman Çavuş Talat Bildirici'nin naaşı, dün Kozan İlçesi’nde Cuma Namazı’nın ardından Çamdere köyünde dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

 

FOTO:- Şehit Talat Bildirici'nin 1 yıl önce evlendiği, eşi Şeyda Bildirici'nin ise 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.