ŞEHİR EKONOMİSİNİ TEKSTİL OMUZLADI!

GÜNDEM 07.02.2020 - 17:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1874+ kez okundu.
 

ŞEHİR EKONOMİSİNİ TEKSTİL OMUZLADI!

Tekstil ve hazır giyim sektöründeki son yenilikler ve trendlerin sergilendiği yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkili bir pazarlama alt yapısı oluşturmayı hedefleyen Çukurova Hazır Giyim ve Tekstil Fuarı ilgi gördü.  465 MİLYON DOLARLIK İHRACAT  Adana tekstil ve hazır giyim sektöründe önemli merkezlerden biri olarak biliniyor. Geçen yıl Adana’nın tekstil ihracatı 314 milyon dolara ulaştı. Adana, bu rakamlarla ülke genelinde 5. sırada yer aldı.  Adana’da ihracatta lokomotif sektörlerinin başında gelen sektör, şehrin geleceğe dair umutlarını da büyütüyor. Adana’dan hazır giyim sektöründe ise geçen yıl 151 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.  75 FİRMA KATILDI, 22 ÜLKEDEN ALIM HEYETİ GELDİ  Fuar yetkilileri, Çukurova  Tekstil ve Hazır Giyim Fuarı kapsamında Hollanda, Almanya, Ürdün, Filistin, Irak, Lübnan gibi  22 ülkeden 250 kişilik ticari alım heyetinin de geldiği belirterek, fuarın bugün de gün boyu gezilebileceğini kaydetti. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki fuara, iç çamaşırı, pijama, kot, tekstil makineleri ve kumaş sektöründen 75 firma katıldı.

Tekstil ve hazır giyim sektöründeki son yenilikler ve trendlerin sergilendiği yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkili bir pazarlama alt yapısı oluşturmayı hedefleyen Çukurova Hazır Giyim ve Tekstil Fuarı ilgi gördü. 

465 MİLYON DOLARLIK İHRACAT 
Adana tekstil ve hazır giyim sektöründe önemli merkezlerden biri olarak biliniyor. Geçen yıl Adana’nın tekstil ihracatı 314 milyon dolara ulaştı. Adana, bu rakamlarla ülke genelinde 5. sırada yer aldı.  Adana’da ihracatta lokomotif sektörlerinin başında gelen sektör, şehrin geleceğe dair umutlarını da büyütüyor. Adana’dan hazır giyim sektöründe ise geçen yıl 151 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi. 
75 FİRMA KATILDI, 22 ÜLKEDEN ALIM HEYETİ GELDİ 
Fuar yetkilileri, Çukurova  Tekstil ve Hazır Giyim Fuarı kapsamında Hollanda, Almanya, Ürdün, Filistin, Irak, Lübnan gibi  22 ülkeden 250 kişilik ticari alım heyetinin de geldiği belirterek, fuarın bugün de gün boyu gezilebileceğini kaydetti. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki fuara, iç çamaşırı, pijama, kot, tekstil makineleri ve kumaş sektöründen 75 firma katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.