ŞEHİR HASTANESİ’NE YAKIN TAKİP

GÜNDEM 09.09.2018 - 18:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1646+ kez okundu.
 

ŞEHİR HASTANESİ’NE YAKIN TAKİP

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Başhekim Doç. Dr. Koray Daş ile birlikte hastanenin acil servisinde tedavi gören hastaları dinledi. Gazetemiz Egemen, “Şehir Hastanesi’nde çile bitmiyor” başlığıyla burada yaşanan sorunları bir süre önce manşete taşımıştı.
  ACİL SERVİS HASTALARINI DİNLEDİ    Vali Mahmut Demirtaş’ın ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer de hazır bulundu. Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Koray Daş'tan hastanenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş, acil serviste tedavi gören hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.    SAĞLIK HİZMETİNİN TAKİPÇİSİYİM  Hastanedeki incelemeleri sırasında personel ve hasta yakınlarıyla da görüşen Vali Mahmut Demirtaş, sağlık hizmetlerinin en kaliteli şekilde gerçekleşmesi için gerekli çalışmaların takipçisi olacağını söyledi. Demirtaş, incelemelerinin ardından Başhekim Daş ile çalışanlara teşekkür edip başarı diledi.  GÜNDEME TAŞIMIŞTIK Egemen 4 Eylül Salı günlü sayısında “Şehir Hastanesi’nde çile bitmiyor” manşeti ile hastanede çalışma koşullarının ağırlığının yanı sıra yeterli doktor ve sağlık çalışanı eksikliği nedeniyle yığılmalar ve kuyruklar oluştuğunu gündeme taşımıştı. Egemen, Acil Servis’te yaşanan sorunları da dile getirmişti.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Başhekim Doç. Dr. Koray Daş ile birlikte hastanenin acil servisinde tedavi gören hastaları dinledi. Gazetemiz Egemen, “Şehir Hastanesi’nde çile bitmiyor” başlığıyla burada yaşanan sorunları bir süre önce manşete taşımıştı.

 

ACİL SERVİS HASTALARINI DİNLEDİ 
 
Vali Mahmut Demirtaş’ın ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer de hazır bulundu. Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Koray Daş'tan hastanenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş, acil serviste tedavi gören hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti. 
 
SAĞLIK HİZMETİNİN TAKİPÇİSİYİM 
Hastanedeki incelemeleri sırasında personel ve hasta yakınlarıyla da görüşen Vali Mahmut Demirtaş, sağlık hizmetlerinin en kaliteli şekilde gerçekleşmesi için gerekli çalışmaların takipçisi olacağını söyledi. Demirtaş, incelemelerinin ardından Başhekim Daş ile çalışanlara teşekkür edip başarı diledi. 

GÜNDEME TAŞIMIŞTIK
Egemen 4 Eylül Salı günlü sayısında “Şehir Hastanesi’nde çile bitmiyor” manşeti ile hastanede çalışma koşullarının ağırlığının yanı sıra yeterli doktor ve sağlık çalışanı eksikliği nedeniyle yığılmalar ve kuyruklar oluştuğunu gündeme taşımıştı. Egemen, Acil Servis’te yaşanan sorunları da dile getirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.