ŞEHİT ATEŞİ KOZAN’A DÜŞTÜ

28.11.2017 - 14:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1186+ kez okundu.
 

ŞEHİT ATEŞİ KOZAN’A DÜŞTÜ

Henüz 21 yaşındaydı Yusuf Demiryürek. Ömrünün baharındaki bir fidandı o. Çukurca kırsalındaydı. Eli kanlı teröristlerin izlerini sürerken şehit düştü.   DUA VE GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI Sözleşmeli Piyade Er Yusuf Demiryürek’in önce acı haberi geldi, sonra da bayrağa sarılı tabutu. Şehit Yusuf Demiryürek, doğup büyüdüğü Adana’nın Kozan ilçesinde dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.  GÖZYAŞINA BOĞULDULAR Özbaşı Mahallesindeki babaevine getirilen naaşı köy mezarlığına götürüldü. Şehidin annesi Zeynep, babası Yaşar Demiryürek ve yakınları burada gözyaşına boğuldu.  KÖY MEZARLIĞINDA TÖREN  Mezarlıktaki törene  Vali Mahmut Demirtaş, Ak Parti MKYK Üyesi Tamer Dağlı,  İskenderun 39'ncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olkay, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Ramazan Akyürek ile vatandaşlar katıldı. HASTANADE ŞEHİT DÜŞTÜ Hakkari'nin Çukurca ilçesi Güvendağ kırsalında teröristlerin izini süren Yusuf Demiryürek, kayalıklardan düşmüş, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Henüz 21 yaşındaydı Yusuf Demiryürek. Ömrünün baharındaki bir fidandı o. Çukurca kırsalındaydı. Eli kanlı teröristlerin izlerini sürerken şehit düştü. 

 DUA VE GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
Sözleşmeli Piyade Er Yusuf Demiryürek’in önce acı haberi geldi, sonra da bayrağa sarılı tabutu. Şehit Yusuf Demiryürek, doğup büyüdüğü Adana’nın Kozan ilçesinde dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. 
GÖZYAŞINA BOĞULDULAR
Özbaşı Mahallesindeki babaevine getirilen naaşı köy mezarlığına götürüldü. Şehidin annesi Zeynep, babası Yaşar Demiryürek ve yakınları burada gözyaşına boğuldu. 
KÖY MEZARLIĞINDA TÖREN 
Mezarlıktaki törene  Vali Mahmut Demirtaş, Ak Parti MKYK Üyesi Tamer Dağlı,  İskenderun 39'ncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olkay, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Ramazan Akyürek ile vatandaşlar katıldı.
HASTANADE ŞEHİT DÜŞTÜ
Hakkari'nin Çukurca ilçesi Güvendağ kırsalında teröristlerin izini süren Yusuf Demiryürek, kayalıklardan düşmüş, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.