ŞEHİT YAKINLARINDAN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

GÜNDEM 21.09.2019 - 15:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2578+ kez okundu.
 

ŞEHİT YAKINLARINDAN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

Piyade Uzman Çavuş Talat Bildirici’nin annesi Müzeyyen Bildirici, şehit polis memurumuz Yunus Uğur'un babası Ramazan Uğur, şehit polis memurumuz Serkan Ağca'nın annesi Gülhan Ağca, Şehit Piyade Uzman Çavuş Murat Demirci’nin babası Cumali Demirci ile Şehit Uzman Çavuş Selçuk Beki'nin eşi Zeynep Beki; Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerden memnuniyet duyduğunu belirten Vali Demirtaş, vatanı ve milleti uğruna canlarına feda eden şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerinin baş tacı olduğunu dile getirdi. Sık sık şehit yakınlarıyla bir araya gelmeye özen gösterdiklerini vurgulayan Vali Demirtaş, “Şehitlerimizin bizlere emaneti çok kıymetli ailelerinin daima yanlarındayız. Devletimizin ve milletimizin gönül kapıları şehit yakınlarımıza sonuna kadar açık.” dedi. Tüm şehitlerimizin kahramanlıklarıyla Türk milletinin kalbinde sonsuza kadar yaşayacağını ifade eden Vali Demirtaş, şehitlerimize Allah’tan rahmet dilediğini belirterek sözlerini noktaladı. Şehit yakınları ise misafirperverliğinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Piyade Uzman Çavuş Talat Bildirici’nin annesi Müzeyyen Bildirici, şehit polis memurumuz Yunus Uğur'un babası Ramazan Uğur, şehit polis memurumuz Serkan Ağca'nın annesi Gülhan Ağca, Şehit Piyade Uzman Çavuş Murat Demirci’nin babası Cumali Demirci ile Şehit Uzman Çavuş Selçuk Beki'nin eşi Zeynep Beki; Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerden memnuniyet duyduğunu belirten Vali Demirtaş, vatanı ve milleti uğruna canlarına feda eden şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerinin baş tacı olduğunu dile getirdi. Sık sık şehit yakınlarıyla bir araya gelmeye özen gösterdiklerini vurgulayan Vali Demirtaş, “Şehitlerimizin bizlere emaneti çok kıymetli ailelerinin daima yanlarındayız. Devletimizin ve milletimizin gönül kapıları şehit yakınlarımıza sonuna kadar açık.” dedi.

Tüm şehitlerimizin kahramanlıklarıyla Türk milletinin kalbinde sonsuza kadar yaşayacağını ifade eden Vali Demirtaş, şehitlerimize Allah’tan rahmet dilediğini belirterek sözlerini noktaladı.

Şehit yakınları ise misafirperverliğinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.