SENEGALLİ MUSTAFA NDIAYE BİSİKLETLE TÜRKİYE TURUNA ÇIKTI

GÜNDEM 11.07.2018 - 11:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2106+ kez okundu.
 

SENEGALLİ MUSTAFA NDIAYE BİSİKLETLE TÜRKİYE TURUNA ÇIKTI

  İstanbul Şehir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Mustafa Ndiaye, bisikletle Türkiye turuna çıktı. Senegalli öğrenci 3 ay sürecek olan bisiklet turunda Senegal ve Afrika’yı anlatacak.   Senegalli Mustafa Ndiaye, bisikletle çıktığı Türkiye turunda Senegal ve Afrika’yı anlatacak. İstanbul Şehir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde 3. sınıf öğrencisi olan Mustafa Ndiaye, 3 ay sürecek olan bisiklet turuna İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü’nden başlayarak, yola çıktı. 17 yaşında liseyi okumak için Türkiye’ye gelen Mustafa Ndiaye, Türkiye’nin bisiklet altyapısı düşünülerek inşa edilen tek kampüsü olan Dragos Kampüsü’nde bisiklet tutkusunun geliştiğini söyledi. Türkiye’de olduğu süre boyunca birçok şehri gezdiğini ve Türk insanlarını çok sevdiğini anlatan Ndiaye, “ Ancak bu görüşmelerimde Türk insanlarının Afrika’yı yeterince tanımadığını gördüm. Bu nedenle bisikletle bir Türkiye turuna çıkarak, Afrika’yı anlatmaya karar verdim” dedi. Kartal’daki Dragos Kampüsü’nden yola çıkan Mustafa Ndiaye, Karadeniz, Doğu Anadolu, Akdeniz ve Ege Bölgeleri’ndeki belli illerden geçerek 3 ay içerisinde bir Türkiye turu yapmayı hedefliyor.

 

İstanbul Şehir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Mustafa Ndiaye, bisikletle Türkiye turuna çıktı. Senegalli öğrenci 3 ay sürecek olan bisiklet turunda Senegal ve Afrika’yı anlatacak.

 

Senegalli Mustafa Ndiaye, bisikletle çıktığı Türkiye turunda Senegal ve Afrika’yı anlatacak. İstanbul Şehir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde 3. sınıf öğrencisi olan Mustafa Ndiaye, 3 ay sürecek olan bisiklet turuna İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü’nden başlayarak, yola çıktı.

17 yaşında liseyi okumak için Türkiye’ye gelen Mustafa Ndiaye, Türkiye’nin bisiklet altyapısı düşünülerek inşa edilen tek kampüsü olan Dragos Kampüsü’nde bisiklet tutkusunun geliştiğini söyledi. Türkiye’de olduğu süre boyunca birçok şehri gezdiğini ve Türk insanlarını çok sevdiğini anlatan Ndiaye, “ Ancak bu görüşmelerimde Türk insanlarının Afrika’yı yeterince tanımadığını gördüm. Bu nedenle bisikletle bir Türkiye turuna çıkarak, Afrika’yı anlatmaya karar verdim” dedi.

Kartal’daki Dragos Kampüsü’nden yola çıkan Mustafa Ndiaye, Karadeniz, Doğu Anadolu, Akdeniz ve Ege Bölgeleri’ndeki belli illerden geçerek 3 ay içerisinde bir Türkiye turu yapmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.