Sertifikalı eğitim semineri

GÜNDEM 19.02.2020 - 12:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2187+ kez okundu.
 

Sertifikalı eğitim semineri

  Hidrolik ve Pnömatik sektöründe, BOSCH REXROTH Güney ve Güneydoğu Ana Bayisi olan ‘’GÜNEY HİDROPAR’’  kuruluşunun 10.yılına özel BOSCH REXROTH’un eğitim desteğiyle, Adana Sheraton Otel’de 6-7-8 Şubat tarihlerinde ‘’Endüstriyel Hidrolik Eğitimi ve Teknoloji Zirvesi’’ düzenlemiştir. BOSCH REXROTH Türkiye Satış ve Pazarlama Bölüm Yöneticisi Sayın Hasan Civan ve GÜNEY HİDROPAR Yetkilisi Sayın Zeliha Atalmış tarafından yapılan açılış konuşmalarından sonra Bosch Rexroth Servis Müdürü Sayın Emrah Bozkurt motor ve pompalar, Bosch Rexroth Türkiye Eğitim ve Didaktik Bölüm Sorumlusu Sayın Berk Aygün temel hidrolik ve Bosch Rexroth Servis-Endüstriyel Hidrolik Bölüm Sorumlusu Sayın Ahmet Önür oransal valfler eğitimlerini vermişlerdir. Eğitime ağırlık olarak bölgemizdeki demir-çelik fabrikalarının çalışanları olmak üzere; TOSYALI HOLDİNG, MMK METALURJİ, YAZICI DEMİR ÇELİK, BAŞTUĞ METALURJİ, SASA, ÇİMKO ÇİMENTO, ATLAS ENERJİ, KİPAŞ ÇİMENTO ve KİPAŞ KAĞIT, LİMAK ÇİMENTO, KOÇ METALURJİ çalışanlarından yoğun katılım sağlanmıştır. Eğitim kapsamında hidroliğin temel prensipleri, hidrolik akışkan kirliliği, filtreleme teknolojisi, hidrolik motorlar ve pompalar, oransal ve servo valf teknolojileri gibi daha birçok konuda kapsamlı bir anlatım gerçekleştirilmiştir. Eğitimin sonunda hidrolik valflerin kontrolü ve fonksiyonel testi için uygun olan yeni ürünün tanıtımı da yapılmıştır. Yapılan seminer sonrasında katılımcılara sertifikaları verilerek eğitim tamamlanmıştır.

 

Hidrolik ve Pnömatik sektöründe, BOSCH REXROTH Güney ve Güneydoğu Ana Bayisi olan ‘’GÜNEY HİDROPAR’’  kuruluşunun 10.yılına özel BOSCH REXROTH’un eğitim desteğiyle, Adana Sheraton Otel’de 6-7-8 Şubat tarihlerinde ‘’Endüstriyel Hidrolik Eğitimi ve Teknoloji Zirvesi’’ düzenlemiştir.

BOSCH REXROTH Türkiye Satış ve Pazarlama Bölüm Yöneticisi Sayın Hasan Civan ve GÜNEY HİDROPAR Yetkilisi Sayın Zeliha Atalmış tarafından yapılan açılış konuşmalarından sonra Bosch Rexroth Servis Müdürü Sayın Emrah Bozkurt motor ve pompalar, Bosch Rexroth Türkiye Eğitim ve Didaktik Bölüm Sorumlusu Sayın Berk Aygün temel hidrolik ve Bosch Rexroth Servis-Endüstriyel Hidrolik Bölüm Sorumlusu Sayın Ahmet Önür oransal valfler eğitimlerini vermişlerdir.

Eğitime ağırlık olarak bölgemizdeki demir-çelik fabrikalarının çalışanları olmak üzere; TOSYALI HOLDİNG, MMK METALURJİ, YAZICI DEMİR ÇELİK, BAŞTUĞ METALURJİ, SASA, ÇİMKO ÇİMENTO, ATLAS ENERJİ, KİPAŞ ÇİMENTO ve KİPAŞ KAĞIT, LİMAK ÇİMENTO, KOÇ METALURJİ çalışanlarından yoğun katılım sağlanmıştır. Eğitim kapsamında hidroliğin temel prensipleri, hidrolik akışkan kirliliği, filtreleme teknolojisi, hidrolik motorlar ve pompalar, oransal ve servo valf teknolojileri gibi daha birçok konuda kapsamlı bir anlatım gerçekleştirilmiştir. Eğitimin sonunda hidrolik valflerin kontrolü ve fonksiyonel testi için uygun olan yeni ürünün tanıtımı da yapılmıştır. Yapılan seminer sonrasında katılımcılara sertifikaları verilerek eğitim tamamlanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.