Sevgililer günü için hazırlıklar sürüyor

31.01.2019 - 15:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2010+ kez okundu.
 

Sevgililer günü için hazırlıklar sürüyor

  İstanbul’un farklı lokasyonlarındaki seçkin otelleriyle hizmet veren Divan, benzeri olmayan bir Sevgililer Günü’ne davet ediyor. Divan İstanbul, Divan İstanbul Asia, Divan İstanbul City, Divan Suites İstanbul G-Plus otelleri 14 Şubat’ta çiftler için birbirinden keyifli paketler hazırladı.   Divan Grubu’nun Divan İstanbul, Divan İstanbul Asia, Divan İstanbul City, Divan Suites İstanbul G-Plus otelleri, Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan menü ve konaklama seçenekleriyle misafirlerini büyülü bir gün deneyimlemeye davet ediyor.   Divan İstanbul’da Misafirler 80’ler ve 90’lar Müziğine Doyacak Divan Grubu’nun amiral gemisi niteliğindeki Divan İstanbul, misafirlerine ister konaklamalı ister konaklamasız paketler sunuyor. Divan İstanbul’da DJ performansıyla misafirlere sunulacak olan 80’ler ve 90’lar müzikleri, akşam yemeğine eşlik edecek. 14-17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek konaklamalarda %14 indirim sunan Divan İstanbul, a la carte menü ve Divan İstanbul SPA’da çift masajlarında geçerli %14 indirimle Sevgililer Günü’nü kutluyor.   Divan İstanbul Asia Sevgililere Unutulmaz Bir 14 Şubat Vadediyor Divan İstanbul Asia; Sevgililer Günü’nü ayrıcalıklı kılmak isteyen çiftlere roof katında, deniz manzarasına hâkim Turkuaz Restaurant’ta romantik bir akşam yemeği sunuyor. Konaklamalı ve konaklamasız alternatifler, sevenler için özel olarak hazırlandı. Divan İstanbul Asia’da deniz manzaralı deluxe odalarda konaklamayı kapsayan pakete, Nerolie Spa’ya ücretsiz giriş ve açık büfe kahvaltı da dahil.   Şehrin Merkezinde Aşkın Adresi, Divan İstanbul City İstanbul’un en merkezi ve en modern bölgesinde yer alan Divan İstanbul City, romantik bir geceye ev sahipliği yapıyor. Bu özel gece için hazırlanan paket kapsamında odada servis edilen çikolatalı çileğin yanı sıra sevgililer günü kurabiyeleri de misafirlere eşsiz bir ziyafet sunuyor.  Divan Pub’da iki kişilik unutulmaz sevgililer günü yemeği 349 TL. Bu özel günü otelde geçirmek isteyenler için ise akşam yemeği ve sabah kahvaltısının dahil olduğu paket, iki kişi 659 TL’den satışa sunuluyor.   Divan Suites İstanbul G-Plus Şehrin dinamizmini yansıtan Divan Suites İstanbul G-Plus, Sevgililer Günü’ne özel konaklamalı ve konaklamasız olmak üzere farklı paketler sunuyor. Limitsiz yerli içeceğin romantik müzik eşliğinde servis edildiği gala yemeği kişi başı 199 TL’den, kahvaltı dahil iki kişilik konaklama ve gala yemeğini içeren paket ise 699 TL’den sunuluyor. Romantik bir günü masaj ile tamamlamak isteyen misafirleri için de seçenekler hazırlayan Divan Suites İstanbul G-Plus, aromaterapi masajı ve kahvaltı dahil iki kişilik konaklama paketini 799 TL’den sunuyor.

 

İstanbul’un farklı lokasyonlarındaki seçkin otelleriyle hizmet veren Divan, benzeri olmayan bir Sevgililer Günü’ne davet ediyor. Divan İstanbul, Divan İstanbul Asia, Divan İstanbul City, Divan Suites İstanbul G-Plus otelleri 14 Şubat’ta çiftler için birbirinden keyifli paketler hazırladı.

 

Divan Grubu’nun Divan İstanbul, Divan İstanbul Asia, Divan İstanbul City, Divan Suites İstanbul G-Plus otelleri, Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan menü ve konaklama seçenekleriyle misafirlerini büyülü bir gün deneyimlemeye davet ediyor.

 

Divan İstanbul’da Misafirler 80’ler ve 90’lar Müziğine Doyacak

Divan Grubu’nun amiral gemisi niteliğindeki Divan İstanbul, misafirlerine ister konaklamalı ister konaklamasız paketler sunuyor. Divan İstanbul’da DJ performansıyla misafirlere sunulacak olan 80’ler ve 90’lar müzikleri, akşam yemeğine eşlik edecek. 14-17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek konaklamalarda %14 indirim sunan Divan İstanbul, a la carte menü ve Divan İstanbul SPA’da çift masajlarında geçerli %14 indirimle Sevgililer Günü’nü kutluyor.

 

Divan İstanbul Asia Sevgililere Unutulmaz Bir 14 Şubat Vadediyor

Divan İstanbul Asia; Sevgililer Günü’nü ayrıcalıklı kılmak isteyen çiftlere roof katında, deniz manzarasına hâkim Turkuaz Restaurant’ta romantik bir akşam yemeği sunuyor. Konaklamalı ve konaklamasız alternatifler, sevenler için özel olarak hazırlandı. Divan İstanbul Asia’da deniz manzaralı deluxe odalarda konaklamayı kapsayan pakete, Nerolie Spa’ya ücretsiz giriş ve açık büfe kahvaltı da dahil.

 

Şehrin Merkezinde Aşkın Adresi, Divan İstanbul City

İstanbul’un en merkezi ve en modern bölgesinde yer alan Divan İstanbul City, romantik bir geceye ev sahipliği yapıyor. Bu özel gece için hazırlanan paket kapsamında odada servis edilen çikolatalı çileğin yanı sıra sevgililer günü kurabiyeleri de misafirlere eşsiz bir ziyafet sunuyor.  Divan Pub’da iki kişilik unutulmaz sevgililer günü yemeği 349 TL. Bu özel günü otelde geçirmek isteyenler için ise akşam yemeği ve sabah kahvaltısının dahil olduğu paket, iki kişi 659 TL’den satışa sunuluyor.

 

Divan Suites İstanbul G-Plus

Şehrin dinamizmini yansıtan Divan Suites İstanbul G-Plus, Sevgililer Günü’ne özel konaklamalı ve konaklamasız olmak üzere farklı paketler sunuyor. Limitsiz yerli içeceğin romantik müzik eşliğinde servis edildiği gala yemeği kişi başı 199 TL’den, kahvaltı dahil iki kişilik konaklama ve gala yemeğini içeren paket ise 699 TL’den sunuluyor. Romantik bir günü masaj ile tamamlamak isteyen misafirleri için de seçenekler hazırlayan Divan Suites İstanbul G-Plus, aromaterapi masajı ve kahvaltı dahil iki kişilik konaklama paketini 799 TL’den sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.