SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL “AŞK DOLU ŞARKILAR ”

15.02.2019 - 16:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2025+ kez okundu.
 

SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL “AŞK DOLU ŞARKILAR ”

    M1 Adana Alışveriş Merkezi  12-13-14 Şubat tarihlerinde 3 gün boyunca SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL  “Aşk dolu şarkılar ” canlı müzik etkinliğinde ; kalbi aşkla çarpan  Adanalıları ağırladı.          Adana’da 20 yıllık geçmişe sahip en köklü ve en güvenilir Alışveriş Merkezi M1 Adana, yıl boyunca özel günlerde düzenlediği benzersiz  müzik ve eğlence aktiviteleri  yanında her yıl sevgililer günlerinde düzenlediği özel gösteri ve aktiviteler ile de  Adanalılara unutulmaz bir deneyim daha yaşattı.  Bu yıl SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL   Aşk Dolu Şarkılar 3 gün boyunca M1 Adana’da kalbi aşkla çarpan herkesle buluştu.      12-13-14 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL  canlı müzik etkinliklerinde alışveriş merkezinin her köşesinde unutulmaz güzel anlar ve anılar bıraktı. M1 Adana’da sevenleri ve hayranları ile buluşturdu.       Sevgililer Günü M1 Adana’da özel dekorasyonu, fotoğraf çekilme alanları ve canlı müzik etkinlikleriyle  yine Adanalıların buluşma mekanı oldu.     M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz ; 20 yıldan bu yana özel günleri özel aktiviteler ile hep süsledik. Bu yılda 14 Şubat’ı kalbi aşkla çarpan tüm Adanalılar için buluşma noktası olsun diye düşündük. 3 gün boyunca canlı müzik ile aşk ezgileri ve oluşturduğumuz özel dekorasyonumuz ile Adanalıları hatırlayacakları bir gün olarak 14 Şubat’ta ağırlıyoruz.  Kalbi aşkla çarpan tüm Adanalıları etkinliklerimize  bekliyoruz”  Dedi.  

 

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi  12-13-14 Şubat tarihlerinde 3 gün boyunca SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL  “Aşk dolu şarkılar ” canlı müzik etkinliğinde ; kalbi aşkla çarpan  Adanalıları ağırladı.   

 

    Adana’da 20 yıllık geçmişe sahip en köklü ve en güvenilir Alışveriş Merkezi M1 Adana, yıl boyunca özel günlerde düzenlediği benzersiz  müzik ve eğlence aktiviteleri  yanında her yıl sevgililer günlerinde düzenlediği özel gösteri ve aktiviteler ile de  Adanalılara unutulmaz bir deneyim daha yaşattı.  Bu yıl SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL   Aşk Dolu Şarkılar 3 gün boyunca M1 Adana’da kalbi aşkla çarpan herkesle buluştu.

     12-13-14 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL  canlı müzik etkinliklerinde alışveriş merkezinin her köşesinde unutulmaz güzel anlar ve anılar bıraktı. M1 Adana’da sevenleri ve hayranları ile buluşturdu.  

    Sevgililer Günü M1 Adana’da özel dekorasyonu, fotoğraf çekilme alanları ve canlı müzik etkinlikleriyle  yine Adanalıların buluşma mekanı oldu.

    M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz ; 20 yıldan bu yana özel günleri özel aktiviteler ile hep süsledik. Bu yılda 14 Şubat’ı kalbi aşkla çarpan tüm Adanalılar için buluşma noktası olsun diye düşündük. 3 gün boyunca canlı müzik ile aşk ezgileri ve oluşturduğumuz özel dekorasyonumuz ile Adanalıları hatırlayacakları bir gün olarak 14 Şubat’ta ağırlıyoruz.  Kalbi aşkla çarpan tüm Adanalıları etkinliklerimize  bekliyoruz”  Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.