SEVİLEN SANATÇI ALİ TURAÇ EGEMEN’İ ZİYARET ETTİ

21.08.2017 - 14:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2709+ kez okundu.
 

SEVİLEN SANATÇI ALİ TURAÇ EGEMEN’İ ZİYARET ETTİ

Adana’da sevilen ses sanatçısı “Yetim Ali” olarak bilinen Ali Turaç, arkadaşları Selahattin Onmaz ve Barış Ümit ile birlikte EGEMEN’i ziyaret ederek gazetemiz imtiyaz sahibi Hakan Denizli ile görüştü. Turaç, müzik sektöründe yaşanan sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, zamanın her şeyin ilacı olacağını söyledi. Sanatçı olmanın beraberinde bir takım sorumluluklar da getirdiğini anlatan usta yorumcu, sanat ve sanatçıya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu bildirdi. Egemen Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli de önceden bir çok filme konu olan Adana’nın daha ileriye taşınması gerektiğini belirterek, yerel yönetimlerin özellikle şehre ulusal ölçekte değer katan sanatçılara destek vermesini beklediklerini anlattı. Adana’nın sanat ve sanatçı dostu bir kent olduğunu anlatan Denizli, “Sanatçılar artık bir elin parmaklarını geçmiyor. Onlara hem maddi hem manevi destek vermek herkesin boynunun borcu” dedi.    

Adana’da sevilen ses sanatçısı “Yetim Ali” olarak bilinen Ali Turaç, arkadaşları Selahattin Onmaz ve Barış Ümit ile birlikte EGEMEN’i ziyaret ederek gazetemiz imtiyaz sahibi Hakan Denizli ile görüştü.

Turaç, müzik sektöründe yaşanan sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, zamanın her şeyin ilacı olacağını söyledi. Sanatçı olmanın beraberinde bir takım sorumluluklar da getirdiğini anlatan usta yorumcu, sanat ve sanatçıya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.

Egemen Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli de önceden bir çok filme konu olan Adana’nın daha ileriye taşınması gerektiğini belirterek, yerel yönetimlerin özellikle şehre ulusal ölçekte değer katan sanatçılara destek vermesini beklediklerini anlattı. Adana’nın sanat ve sanatçı dostu bir kent olduğunu anlatan Denizli, “Sanatçılar artık bir elin parmaklarını geçmiyor. Onlara hem maddi hem manevi destek vermek herkesin boynunun borcu” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.