Sevilen Yazar Aylin İşcan Yener, “Acı Çekirdek’’ ile Optimum’a Geliyor

DÜNYA 21.10.2019 - 14:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2882+ kez okundu.
 

Sevilen Yazar Aylin İşcan Yener, “Acı Çekirdek’’ ile Optimum’a Geliyor

    Yazar Aylin İşcan Yener, Yeni Kitabını Adana Optimum’da İmzalayacak    Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle adını duyuran Yazar Aylin İşcan Yener, ikinci kitabı ‘’Acı Çekirdek’’in imza günü için Adana Optimum’a geliyor.    ADANA/ Sevilen yazarları, oyuncuları ve müzisyenleri Adanalılarla buluşturan Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, D&R Mağazası iş birliğiyle Yazar Aylin İşcan Yener’i okurlarıyla buluşturacak.    Her yıl kitap severlerin heyecanla beklediği D&R Kitap Fuarı kapsamında Adana Optimum’a gelecek olan Aylin İşcan Yener, Eylül ayında çıkan son eseri ‘’Acı Çekirdek’’iin imza gününde Adanalılarla bir araya gelecek.   2017 yılının Aralık ayında çıkardığı ilk romanı ‘’Ahmet’’ ile edebiyat dünyasına giriş yapan, düzenlenen sosyal sorumluluk projelerine verdiği katkıyla toplumsal sorunlara dokunan yazar Aylin İşcan Yener, hayattaki iniş çıkışlara, kadınların maruz kaldıkları zorluklara, yokuşlara, şiddete, baskıya ve tacize dikkat çektiği  kitabı ‘’Acı Çekirdek’’i okurları için imzalayacak.    26 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’da,Optimum’un yemek katında bulunan D&R Mağazası’nda düzenlenecek olan imza gününde Yazar Aylin İşcan Yener, sevenleriyle kucaklaşacak.    İmza gününde edebiyat severler; hem Yener ile fotoğraf çektirip sohbet etme imkanı da bulacaklar.  

 

 

Yazar Aylin İşcan Yener, Yeni Kitabını Adana Optimum’da İmzalayacak 

 

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle adını duyuran Yazar Aylin İşcan Yener, ikinci kitabı ‘’Acı Çekirdek’’in imza günü için Adana Optimum’a geliyor. 

 

ADANA/ Sevilen yazarları, oyuncuları ve müzisyenleri Adanalılarla buluşturan Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, D&R Mağazası iş birliğiyle Yazar Aylin İşcan Yener’i okurlarıyla buluşturacak. 

 

Her yıl kitap severlerin heyecanla beklediği D&R Kitap Fuarı kapsamında Adana Optimum’a gelecek olan Aylin İşcan Yener, Eylül ayında çıkan son eseri ‘’Acı Çekirdek’’iin imza gününde Adanalılarla bir araya gelecek.

 

2017 yılının Aralık ayında çıkardığı ilk romanı ‘’Ahmet’’ ile edebiyat dünyasına giriş yapan, düzenlenen sosyal sorumluluk projelerine verdiği katkıyla toplumsal sorunlara dokunan yazar Aylin İşcan Yener, hayattaki iniş çıkışlara, kadınların maruz kaldıkları zorluklara, yokuşlara, şiddete, baskıya ve tacize dikkat çektiği  kitabı ‘’Acı Çekirdek’’i okurları için imzalayacak. 

 

26 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’da,Optimum’un yemek katında bulunan D&R Mağazası’nda düzenlenecek olan imza gününde Yazar Aylin İşcan Yener, sevenleriyle kucaklaşacak. 

 

İmza gününde edebiyat severler; hem Yener ile fotoğraf çektirip sohbet etme imkanı da bulacaklar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.