Şevkin: Konu Adana ise gerisi teferruattır

GÜNDEM 11.01.2020 - 13:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2357+ kez okundu.
 

Şevkin: Konu Adana ise gerisi teferruattır

  Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, “Biz dört vekil Adana için çalışıyoruz. Konu Adana ise gerisi teferruattır.” dedi.   ŞEVKİN, “ECZACILAR SAĞLIĞIN EN YAKIN TANIĞIDIR” Adana Eczacı Odası Başkanlığına getirilen Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, konuşmasında “Yeni göreviniz de başarılar diliyorum. TMMOB kültüründen geldiğimiz için meslek örgütlerinin önemini çok iyi biliyorum. Beklentimiz; seçildiğimiz günden beri önceliğimiz Adana’dır. Konu Adana ise gerisi teferruattır dedik. Adananın sorunları çözme konusunda partilim 4 vekil ile elimizi taşın altına koyuyoruz. Bu konuda diğer partilerin vekiller ile de işbirliği içerisinde olup, Adananın sorunlarını masaya yatırmak istiyoruz. Defalarca yaptığımız çağrıyı sizin aracılığınızla yineliyoruz. Resmi törenlerde bile 1-2 vekili görebiliyoruz. Kentimize yatırım söz konusu olduğunda birlikte olunursa mutlu oluruz. Sizler insan sağlığının en yakın tanığısınız. Piyasada bulunmayan ilaçlar, eş değer ilaç maliyetleri, katkı payları gibi halk sağlığı adına meclise taşımamız gereken konular varsa seve seve yardımcı olurum.” diye konuştu.   ECZ. YALBUZDAĞ, “KENTİN SORUNUNU BİLEN VEKİLLER FAYDA SAĞLAR” ADEO Genel Sekreteri Ecz. Oğuzhan Sürme, YK Üyeleri Uzm. Ecz. Tuğçe Dalkır, Ecz. Fulya Akgün ve Ecz. Mehmet Ceyhun Dalkıran ile Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Hakan  Deniz‘in hazır bulunduğu ziyarette konuşan Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, “Öncelikle nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz. Meslek örgütü içerisinden gelenlerin milletvekili olması bizleri mutlu ediyor.  Hem Adananın sorunlarını bilen hem de hizmet amaçlı vekil olarak şehrimize fayda getireceğinize inanıyoruz. Biz eczacılar halkın en yakın ücretsiz sağlık danışmanıyız. Üyelerimize karşı sorumluluğumuz olduğu gibi yaşadığımız şehrimize karşıda sorumluluğumuz var.” diye konuşan Başkan Ecz. Yalbuzdağ, “İlaç fiyat politikası ve düşük kur oranları nedenleri ile bazı ilaçlar bulunmuyor, firmalar üretmiyor, fiyatı yüksek olan ilaçlarda düşük eczacı karlılığı nedeniyle de meslektaşlarımız sıkıntı yaşamaktadır.” dedi.  

 

Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, “Biz dört vekil Adana için çalışıyoruz. Konu Adana ise gerisi teferruattır.” dedi.

 

ŞEVKİN, “ECZACILAR SAĞLIĞIN EN YAKIN TANIĞIDIR”

Adana Eczacı Odası Başkanlığına getirilen Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, konuşmasında “Yeni göreviniz de başarılar diliyorum. TMMOB kültüründen geldiğimiz için meslek örgütlerinin önemini çok iyi biliyorum. Beklentimiz; seçildiğimiz günden beri önceliğimiz Adana’dır. Konu Adana ise gerisi teferruattır dedik. Adananın sorunları çözme konusunda partilim 4 vekil ile elimizi taşın altına koyuyoruz. Bu konuda diğer partilerin vekiller ile de işbirliği içerisinde olup, Adananın sorunlarını masaya yatırmak istiyoruz. Defalarca yaptığımız çağrıyı sizin aracılığınızla yineliyoruz. Resmi törenlerde bile 1-2 vekili görebiliyoruz. Kentimize yatırım söz konusu olduğunda birlikte olunursa mutlu oluruz. Sizler insan sağlığının en yakın tanığısınız. Piyasada bulunmayan ilaçlar, eş değer ilaç maliyetleri, katkı payları gibi halk sağlığı adına meclise taşımamız gereken konular varsa seve seve yardımcı olurum.” diye konuştu.

 

ECZ. YALBUZDAĞ, “KENTİN SORUNUNU BİLEN VEKİLLER FAYDA SAĞLAR”

ADEO Genel Sekreteri Ecz. Oğuzhan Sürme, YK Üyeleri Uzm. Ecz. Tuğçe Dalkır, Ecz. Fulya Akgün ve Ecz. Mehmet Ceyhun Dalkıran ile Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Hakan  Deniz‘in hazır bulunduğu ziyarette konuşan Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, “Öncelikle nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz. Meslek örgütü içerisinden gelenlerin milletvekili olması bizleri mutlu ediyor.  Hem Adananın sorunlarını bilen hem de hizmet amaçlı vekil olarak şehrimize fayda getireceğinize inanıyoruz. Biz eczacılar halkın en yakın ücretsiz sağlık danışmanıyız. Üyelerimize karşı sorumluluğumuz olduğu gibi yaşadığımız şehrimize karşıda sorumluluğumuz var.” diye konuşan Başkan Ecz. Yalbuzdağ, “İlaç fiyat politikası ve düşük kur oranları nedenleri ile bazı ilaçlar bulunmuyor, firmalar üretmiyor, fiyatı yüksek olan ilaçlarda düşük eczacı karlılığı nedeniyle de meslektaşlarımız sıkıntı yaşamaktadır.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.