Seyhan Baraj Gölü'nde yarış var!

GÜNDEM 08.02.2020 - 15:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1692+ kez okundu.
 

Seyhan Baraj Gölü'nde yarış var!

Adana’da, Durgunsu Kano 5 bin metre Türkiye Şampiyonası ile Milli Takım Seçmeleri Seyhan Baraj Gölü'nde gerçekleştirilecek. Türkiye Kano Federasyonu ile Sarıçam Belediyesi'nin sponsorluğundaki yarışmalar Seyhan Baraj Gölü Çukurova Üniversitesi Kayıkhane Tesisleri'nden bugün ve yarın saat 09.00'dan itibaren izlenebilecek. Etkinlik, büyükler, gençler ve yıldız erkek ve kadın kategorilerinde yapılacak. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gençleri su sporlarına teşvik ederek, su cenneti olan Adana’yı ulusal ve uluslararası su sporlarına ilgi duyanlara tanıtmak istediklerini söyledi.

Adana’da, Durgunsu Kano 5 bin metre Türkiye Şampiyonası ile Milli Takım Seçmeleri Seyhan Baraj Gölü'nde gerçekleştirilecek.

Türkiye Kano Federasyonu ile Sarıçam Belediyesi'nin sponsorluğundaki yarışmalar Seyhan Baraj Gölü Çukurova Üniversitesi Kayıkhane Tesisleri'nden bugün ve yarın saat 09.00'dan itibaren izlenebilecek. Etkinlik, büyükler, gençler ve yıldız erkek ve kadın kategorilerinde yapılacak. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gençleri su sporlarına teşvik ederek, su cenneti olan Adana’yı ulusal ve uluslararası su sporlarına ilgi duyanlara tanıtmak istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.