SEYHAN BELEDİYE’DE HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

SPOR 27.06.2018 - 11:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2408+ kez okundu.
 

SEYHAN BELEDİYE’DE HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

- U17 Türkiye Şampiyonasında, güçlü rakiplerini birbiri ardınca eleyerek son dört takım arasında kalmayı başararak finale yükselen Seyhan Belediyespor, gözünü şampiyonluğa dikti. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın hamiliğinde Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir’in yönetiminde takım hocaları Yılmaz Bozkurt, Mehmet Yaman ve kaleci antrenörü Eray Serbes tarafından çalıştırılan Seyhan Belediyespor final müsabakalarında Sakarya Harb-İş, Bursa İnegöl ve Atakum takımları  ile eşleşti. Bu hafta sonu Zonguldak’ta yapılacak final karşılaşmalarında bu güçlü 3 takımı  geçmeyi amaçlayan Seyhan Belediyespor, favori olarak gösteriliyor. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise takımıyla gurur duyduğunu belirtip, “Amacımız, Seyhan’ı Türkiye’de en iyi şekilde temsil etmek. Hem başarılı hem de centilmen bir takımız. Takımımızın bana kupayı getireceklerine inanıyorum. Hoca ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum” dedi.  

- U17 Türkiye Şampiyonasında, güçlü rakiplerini birbiri ardınca eleyerek son dört takım arasında kalmayı başararak finale yükselen Seyhan Belediyespor, gözünü şampiyonluğa dikti.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın hamiliğinde Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir’in yönetiminde takım hocaları Yılmaz Bozkurt, Mehmet Yaman ve kaleci antrenörü Eray Serbes tarafından çalıştırılan Seyhan Belediyespor final müsabakalarında Sakarya Harb-İş, Bursa İnegöl ve Atakum takımları  ile eşleşti. Bu hafta sonu Zonguldak’ta yapılacak final karşılaşmalarında bu güçlü 3 takımı  geçmeyi amaçlayan Seyhan Belediyespor, favori olarak gösteriliyor. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise takımıyla gurur duyduğunu belirtip, “Amacımız, Seyhan’ı Türkiye’de en iyi şekilde temsil etmek. Hem başarılı hem de centilmen bir takımız. Takımımızın bana kupayı getireceklerine inanıyorum. Hoca ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.