Seyhan Belediyesi, Akkapı’da Dikimevi ve spor tesisi açtı!

GÜNDEM 23.01.2021 - 16:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2583+ kez okundu.
 

Seyhan Belediyesi, Akkapı’da Dikimevi ve spor tesisi açtı!

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde,  Seyhan Belediyesi’nce yaptırılan Dikimevi ile spor tesislerinin açılışı törenle yapıldı.  Akkapı mahallesindeki açılışa, milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ile vatandaşlar katıldı.  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, üreten, kaynak yaratan ve kalıcı hizmetler bırakma felsefesiyle hareket ettiklerini belirterek, sosyal belediyecilikle sürdürülebilir hizmetler ortaya koyduklarını bildirdi. Akay, Atatürk’ün “Neden biz yapmıyoruz?” deyip gerçekleştirdiklerini örnek alarak günün koşullarında kaynaklarını kullandıklarını anlattı. Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un Dikimevi’nin ürettiklerini tercih ettiğin aktaran Akay, Büyükşehir Belediyesi’nin de kadınlara istihdam yaratan Dikimevi’nden faydalanmasını istedi. Akay, dikimevinin özellikle dezevantajlı gruplarda yer alan çocuklar için de hediyelik kıyafetler ürettiğinin altını çizdi.  Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, kadın istihdamına yönelik atılan adımları önemsediklerini söyledi. Topuz, gençler için açılan spor tesislerinin de hayırlı olmasını temennisinde bulundu.  CHP Adana milletvekili Orhan Sümer, partisinin güney mahallelerinde ortaya koyduğu hizmetlerin büyük önemi olduğunu kaydetti.  CHP’li millevekili Müzeyyen Şevkin ise, Dikimevi’nin kadın istihdamına katkı sağladığını dile getirerek, sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden olduğunu belirtti.  Katılanlar, Dikimevi’ni gezip ardından birlikte açılış kurdelesi  kesti.   Akkapı mahallesi , Şıh Cemil caddesi üzerindeki Dikimevi’nde belediyenin personel kıyafetleri üretiliyor. İsteğe göre, diğer belediyeler için de personel kıyafetleri üretilebilecek.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde,  Seyhan Belediyesi’nce yaptırılan Dikimevi ile spor tesislerinin açılışı törenle yapıldı. 

Akkapı mahallesindeki açılışa, milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ile vatandaşlar katıldı. 
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, üreten, kaynak yaratan ve kalıcı hizmetler bırakma felsefesiyle hareket ettiklerini belirterek, sosyal belediyecilikle sürdürülebilir hizmetler ortaya koyduklarını bildirdi. Akay, Atatürk’ün “Neden biz yapmıyoruz?” deyip gerçekleştirdiklerini örnek alarak günün koşullarında kaynaklarını kullandıklarını anlattı. Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un Dikimevi’nin ürettiklerini tercih ettiğin aktaran Akay, Büyükşehir Belediyesi’nin de kadınlara istihdam yaratan Dikimevi’nden faydalanmasını istedi. Akay, dikimevinin özellikle dezevantajlı gruplarda yer alan çocuklar için de hediyelik kıyafetler ürettiğinin altını çizdi. 
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, kadın istihdamına yönelik atılan adımları önemsediklerini söyledi. Topuz, gençler için açılan spor tesislerinin de hayırlı olmasını temennisinde bulundu. 
CHP Adana milletvekili Orhan Sümer, partisinin güney mahallelerinde ortaya koyduğu hizmetlerin büyük önemi olduğunu kaydetti. 
CHP’li millevekili Müzeyyen Şevkin ise, Dikimevi’nin kadın istihdamına katkı sağladığını dile getirerek, sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden olduğunu belirtti. 
Katılanlar, Dikimevi’ni gezip ardından birlikte açılış kurdelesi  kesti.  
Akkapı mahallesi , Şıh Cemil caddesi üzerindeki Dikimevi’nde belediyenin personel kıyafetleri üretiliyor. İsteğe göre, diğer belediyeler için de personel kıyafetleri üretilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.