SEYHAN BELEDİYESPOR’DA ZİRVE SEVİNCİ

SPOR 28.10.2019 - 13:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1899+ kez okundu.
 

SEYHAN BELEDİYESPOR’DA ZİRVE SEVİNCİ

  Süper  Amatör  Küme Futbol  Ligi’nde mücadele eden  Seyhan  Belediyespor  geçtiğimiz  hafta cumartesi  günü  Muharem  Gülergin  Stadında  karşılaştığı Yüksel  Gençlikspor ile 0-0 berabere  kaldı.  Mavi-Beyazlılar aldığı bir puan ile 10 puana  yükselerek  liderlık koltuğuna  oturdu.    SERBAY SAKATLANDI Seyhan Belediyespor Antrenör Fuad  Kınalı,  “ Yüksel  Gençlikspor  müsabakası  gerçektende kıran  kırana  bir mücadele içerisinde geçti.  Her iki takımda  iyi bir perormans  örneği  sergiledi.  Serbay’ın  ilk yarıda sakatlanıp oyuna devam edememesi  planımızı  bozdu. Hiç bir mazeretimiz yok. Tempomuzu arttırıp engelleri  kayıpsız  aşmalıyız ” dedi. HER  MAÇ  ZORLU GEÇECEK Ligde  her maçın zorlu geçeceğini belirten Seyhan Belediyespor Antrenörü  Fuad  Kınalı şöyle konuştu: “  Genç,  koşan  ve  disiplnli bir kadroya sahibiz.  Bu avantajımızı  en  iyi şekilde değerlendiremeye çalışıyoruz. Hafta  sonunda Ülkügücü ile karşılaşacağız. Hedefimiz iyi oynayıp  galibiyete uzanmak. Bunuda başaracağımıza inanıyorum ”   HENTBOL CULAR ÜZGÜN Deplasmanlı Erkekler Hentbol Birinci Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Hentbol takımı  geçtiğimiz Pazar günü  deplasmanda karşılaştığı Muğla/Köyceğiz  Belediyespor’a  34-29  yenildi.  Antrenör Mehmet Bilbek, “ Son  haftalarda alınan sonuçlar bize hiç yakışmıyor. Bir maç kazanıp  moral bulmalıyız ” dedi.      

 

Süper  Amatör  Küme Futbol  Ligi’nde mücadele eden  Seyhan  Belediyespor  geçtiğimiz  hafta cumartesi  günü  Muharem  Gülergin  Stadında  karşılaştığı Yüksel  Gençlikspor ile 0-0 berabere  kaldı.  Mavi-Beyazlılar aldığı bir puan ile 10 puana  yükselerek  liderlık koltuğuna  oturdu.   

SERBAY SAKATLANDI
Seyhan Belediyespor Antrenör Fuad  Kınalı,  “ Yüksel  Gençlikspor  müsabakası  gerçektende kıran  kırana  bir mücadele içerisinde geçti.  Her iki takımda  iyi bir perormans  örneği  sergiledi.  Serbay’ın  ilk yarıda sakatlanıp oyuna devam edememesi  planımızı  bozdu. Hiç bir mazeretimiz yok. Tempomuzu arttırıp engelleri  kayıpsız  aşmalıyız ” dedi.

HER  MAÇ  ZORLU GEÇECEK
Ligde  her maçın zorlu geçeceğini belirten Seyhan Belediyespor Antrenörü  Fuad  Kınalı şöyle konuştu: “  Genç,  koşan  ve  disiplnli bir kadroya sahibiz.  Bu avantajımızı  en  iyi şekilde değerlendiremeye çalışıyoruz. Hafta  sonunda Ülkügücü ile karşılaşacağız. Hedefimiz iyi oynayıp  galibiyete uzanmak. Bunuda başaracağımıza inanıyorum ”
 
HENTBOL CULAR ÜZGÜN
Deplasmanlı Erkekler Hentbol Birinci Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Hentbol takımı  geçtiğimiz Pazar günü  deplasmanda karşılaştığı Muğla/Köyceğiz  Belediyespor’a  34-29  yenildi.  Antrenör Mehmet Bilbek, “ Son  haftalarda alınan sonuçlar bize hiç yakışmıyor. Bir maç kazanıp  moral bulmalıyız ” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.